Skip to main content

Viimsi näitus, 11.09.11

Kuidagi on juhtunud, et Viimsi näitusest pole veel sõnagi siia kirjutanud. Nüüd see muutub. Kohtunikuks oli Maija Mäkinen Soomest. Kirjas peale meie veel üks emane avaklassi nisukas. 
Jalutasime enne ringi ringi :) Orr oli jube aldis iga asja peale arvamust avaldama. Olin suht kindel, et kohtunikul ta ennast katsuda ei luba. Ringi minnes oli kohtunik väga tore ja suhtles kõige pealt koeraga ka, enne näperdamist - aga see eest näperdamine oli tõeliselt põhjalik. Lõuad kangutati lahti ja vaadati täitsa suhu :) 
Katsus põhjalikult - Orr vait kui sukk :). Siis liikuma - Orru tahtis minema minna ja oli kuidagi jooksul kange ja liikumine ei tulnud üldse ilus välja. Siis katus kohtunik veel ja lasi veel liikuda.
Hindeks aga üllatuslikult väga hea :( ja oodatud serti me ei saanud. Kirjelduslehel oli nagu kõik kena: ilus, maskuliine ja võimas pea, head lõuad, hambumus korras,  nurgad ok, tugev keha jne, hea karv ja käitumine ok. Ainukesteks puudusteks oli märgitud, et heledad silmad ja lühike esisamm. Ausõna see ei ole nagu Orri kirjeldusleht! Sellel loomal ei ole never ever silmad heledad, kuigi samm võis küll lühike tunduda, sest ta liikus suht halvasti. Noojah, minul ikka hea meel, et Orru käitus tõesti kannatlikult ja oli tubli! Eks me üritame siis kunagi jälle :)

Comments