Skip to main content

Tunnelid IV etapp, 18.09.11

Nagu kord ja kohus osalesime ka viimasel tunnelite etapil. Kohtunikuks seekord Liivika Pärg, kes on ka MM-i meeskonnas Eestit esindamas. Kõik tulemused: SIIN
Koerte kiiruste ette olen kirjutanud sõna umbes, sest raja pikkuse mõõtis Liivika sammudega. Aga kui ma tulemustest kiiruseid vaatasin, siis tundusid kõikide osalejate kiirused suhtelised mõistlikud arvestades koeri ja radu. Tegelik kiiruse ühik oleks siis "Liivika samm/sek". 
ORR.
1. rada. Mitte midagi kontimurdvat. Orru alustas nuuskimisega, vahepeal sörkis ja siis nuuskis veel. Poole raja peal tuli talle aga edasilükkamatu häda peale. Suures pabinas otsustas ta ennast kergendada tunnelisse - oh õudu ja piinlikust! Kui keegi arvab, et kuidas siis inimene ei saa jalutatud oma koera enne rajale minekut, siis sai jalutatud ja hädatatud ja kõik nii nagu peab. Ka mina ei leia muud põhjendust asjale kui, et koer oli liig närviline :( Igatahes DSQ.
2. rada. Orru oli kohe alguses ebakindel aga siiski sörkis minuga. Enne viimast tunnelit siiski tähelepanu hajus niivõrd, et pidi seisatama ja ringi vaatama. Selline sooritus andis 23. koha, kiiruseks tuli umbes 4,17 m/sek. 
Kokku sai Orru 33. koha 37-st koerast.
Video ka:

GLENN
1. rada. Glennil jube hea tuju. Videost vaatasin, et ta tunnelist välja tulles kipub hoo maha võtma, et vaadata, mis edasi teha. Aga muidu läks meil lõbusalt ja Glenni kiirusi arvestades siis lausa kihutades. Saime 7. koha, kiirus oli umbes 4,61 m/sek, mis on küll absoluutne tippaeg aga samas arvestades rada ja seda, et olid ainult tunnelid, pole see midagi väga kiiret - aga ikkagi :D
2. rada. A-tõkke ja slaalomiga. Oli kaunis trikitamise rada. Slaalom oli Glennil täitsa kiire. Ja isegi A. Kokku saime puhta raja ja läbisime selle umbes 4,0 m/sek. Mis on ka tore ja see tulemus andis 6. koha.
Kahe raja kokkuvõtes saime 5. koha 26-st koerast.
Video:

Comments