Skip to main content

Agility võistlus, 10.09.11

Sellel aastav viimane välivõistlus. Ilm oli küll hea. Tuju ka hea. Kohtunikuks Leedukas Redas Masiulis. Olin osalemas jällegi mõlema koeraga. Orr osalemas A0 maksides (11 osalejat) ja Glenn A2 maksides (8 osalejat). Tulemused SIIN.
ORR
1. rada. Rada oli täitsa lihtne. Orr startis kaunis aeglaselt, esimene tunnel läbiti üliaeglaselt. Teisest tunnelist seevastu tuli välja hullu hooga. Kuid siis oli vaja jääda Kessut vaatama. Pärast seda ei olnud enam erilist hoogu. Raja läbisime kokkuvõttes puhtalt, kiiruseks tuli 3,53 m/sek, mis oli üks aeglasemaid rajaläbimisi aga sellegipoolest saime isegi 3. koha!
Pilt: http://www.flickr.com/photos/dagris/6135590117/
2.rada. Oli pikk ja keeruline. Palju keeramisi. Algus oli enam-vähem aga siis jäid kaks jalutavat inimest Orrule silma ja tähelepanu hajus. Tähelepanu hajus veel paar korda aga vaid ühest kohast saime tõrke kirja. 3 korda oli peaaegu disklaff tulnud. Lõpuks tuli vaid -ja väga aeglane jooks, mis napilt ideaalaega mahtus. 5. koht.
Video mõlemast rajast:
Autasustati kahe raja kokkuvõttes ja seal saime me 3. koha!

GLENN
1. rada. Palju palju käevahetusi. Rada oli küllalt nõudlik. Kuna paljud takistused olid lähestikku ja siis jällegi ühe sirge tunneliga viis rada platsi teise otsa. Selline jooksmist ja juhtimist nõudev rada. Põnev oli! Glenn oli väga heas tujus! Kolmada tõkkena olev A läbiti seekord küll rekordilise kiirusega - ei mingit munemist - ma olin sellisest sooritusest muidugi üllatunud ja kohmakas. Kõik pimedad eeslõiked tulid välja napilt ja tegelikuses jäin koerale jalgu. Kõige rõõmustavam - Glenn jooksis ja hüppas, mitte ei tippinud ennast enne tõket seisma nagu tavaliselt ja hüpped polnud kosmilised ka!!! Hüppetehnika tegemine hakkab ennast ära tasuma! Jummel kui õnnelik ma olen :). Glenn läbis maksidest ainukesena selle raja puhtalt ja teenis 1. koha! Kiiruseks tuli 3,58 m/sek, mis on Glenni kohta täitsa arvestatav kiirus. Ja kahjuks oli see meie kolmas puhas rada A2-s ja seega saime ja ülemineku A3-e!
Pilt: http://www.flickr.com/photos/dagris/6136158676/
2. rada. Loomulikult ikka A2 rajal. Paljud rasked kohad olid samad. Sarnane eelmise rajaga. Glennil oli jälle tuju hea aga stardis oodates kolistas tuul midagi, Glenn läks sellest üsna närvis ja pahandas natuke ja vahtis ringi. Rajal pärast kolmandat tõket jäi ta miskit kahtlustavalt vahtima. Enne poomi oleva tõkke ette jäi ka seisma - samuti vahtis midagi. Hüppetehnika oli seekord veidi halvem nagu ka kiirus. A-lt tuli alla jälle aeglaselt, ma ei teagi, kas teda siis häirib kui inimesed on lähedal? Igatahes Olin üsna kindel, et me vist aega ei jõua. Aga tegelikult jõudsime (3,2 m/s), niiet veel üks puhas rada ja seekord 2. koht. 
Video mõlemast rajast:
Kahe raja peale kokku saime 1. koha!!!
Neljast starditud rajast kolm puhast ja üks -5: ei saa päeva üle kaevelda :)

Comments