Skip to main content

Ülenurme näitus, 31.07.11

Eelmisel nädalavahetusel sai Orru 2 aastaseks ja seega nüüd on valmis serti vastu võtma, Loomuliult olime registreerunud pühapäevasele näitusele Ülenurmes. Kohtunikuks Bozena Ovesna Tšehhist. Olime oma tõu ainukesed esindajad. Enne ringi sai Orru mehiselt veel uriseda ja ebakindel olla. Lootused, et ta ringis vait on olid ringi ajaks hääbunud :) Liikus ta minu meelest hästi.
Hammaste vaatamise ajaks istus ja lasti ennast käperdada. Kuigi ta imekombel ei urisenud siis ilmnähtavalt ei olnud ta väga rõõmus, et mingi tädi katsub teda hammastest kuni samaotsani. 
Kui enam ei katsutud siis seisis täitsa nitševo :)
Kuna kirjeldus on venekeelne ja käekiri selline, et minusugune algaja seda välja ei loe siis kirjeldusest ei tea ma midagi. Tean vaid seda, mida kohtunik ütles. Hindeks saime VH, põhjuseks toodi see, et karv olevat ettevalmistamata?!?!? Natuke sõnatuks võttis mind küll. Ja kuna ma sellise überüllatunud näoga olin, siis kohtunik kordas, et ta tahaks paremini ettevalmistatud karva ja noh liikumine võiks ka parem olla. No okei siis. Aga iga asi on millegiks hea - saame septembris minna kohtuniku alla, kes on päris palju nisukaid hinnanud. 

Comments