Skip to main content

KK võistlus, 06.08.11

Järjekordne URANI karikasarja etapp, järjekorras kolmas. Kohtunikuks Marika Mikk. Glenn oli ööbinud võõras kohas, sest meie olime pulmapidustustega ametis. Hommikul pidin kiirustama Taevaskojast (kus toimus pulmapidu) Tartusse (kus oli Glenn) ja sealt edasi Kitsekülasse (kus toimus võistlus). Kahjuks oli ka ilm kuum ja päikseline. KK1 klassis osavõtjaid seekord 3. Meie startisime kahjuks esimesena. Kahjuks seetõttu, et võtsin ta autost välja ja jooksime kohe võistlusplatsile. Mingit võistluseks häälestamist ei toimunud. sellest ka selline segaduses olek.
1. Kõrvalkõnd rihmaga. Lonkis juures, pööretel jäi eriti maha.
2. Istuma jäämine. Kohe algasendist ei suvatsenud minuga kaasa tulla - pidin talle eriti ilmse kutse tegema :D Seisma jäämisel lamas, aitasin jalaga istuma. Tegin ka tiba tsirkust seetõttu, et eks ma olin väsinud ja näinud Glenni kõrvalkõndi, eeldasin, et kogu ülejäänud võistlus tuleb stiilis ei-jõua-ennast-liigutada
3. Lamama jäämine. Jäi lamama. Ise jälle unustasin ära, et lamamast tuleb enda juurde kutsuda. Aga muidu laabus kõik.
4. Tõke. Kena.
5. Aport. Eriti kena.
6. Koht. Võiks viriseda aga ei viitsi kah.
7. Püsilamamine. Lamas väga hästi. Punktid läksid maha, sest ma unustasin kohtunikku vaadata.
 
Kokku saime 87 punkti, mis on meie paremuselt teine tulemus. Olen ikka väga rahul, et Glenn tegelukult tegi enam-vähem kõik ära. Lõpuks saime 2. koha ka. Glenn sai konti ja puha.
Kõik on ilusti näha siin videos (va püsilamamine):

Comments