Skip to main content

Agility võistlus, 07.08.11

Jälle võtsime Pärnu tee rataste alla. Eriti tore oli, et sai Orruga ka 2 rada teha. Nimelt oli kavas ka 2 A0 hüpperada. Kuigi ega pärast Ülenurmes toimunud ma eriti midagi ei mõelnud - aga harjutada on alati vaja. Glennile kavas 3 rada, mis selgus et on Glennukesele liig palju.
Kohtunikuks Anne Tammiksalu. Kõik tulemused SIIN.
ORR 
1. rada. Tundus selline täitsa tore, oli küll mõni koht, kus kartsin koera kaotada. Kartused tunneli otste pärast osutusid asjatuks. Kuid ise jäin alguses valssimise ja kutsumisega hiljks ja seetõttu suundus Orr eesolevat tõket võtma mitte tunnelisse tulema. Sain ta küll sealt ära kutsutud aga üldiselt sattus vaene koerake segadusse, mis möödus kui talle selgeks sai mis ma tahan. Ülejäänud rada kulges kenasti vaid eelviimane pulk tuli maha. Tulemuseks -5. Kõige paremaks uudiseks oli, et Orr nii palju hajevil enam ei olnud ja suutis mu juhtimist jälgida! Juhhei! Kiirus 3,91 m/s - jooksukiiruseks oli tegelikult selline tervisegalopp :) Selle raja arvestuses 1 koht 10-st koerast.
2. rada - oli juba mitu kohta, mida nuputasin kuidas teha. Läksin alt raja keskel valssimisega, oleks pidanud järgmisel tõkkel tagant lõikama. See minu jälle hilinenud valss põhjustas selle, et Orru arvas, et ta peab vastas suunal olevasse tunnelisse minema. Sain selle koha siiski päästetud ja ülejäänud rada läks päris ilusti. Oli aeglasem kui esimesel jooksul - võib-olla alguse keerutamise tõttu. Igatahes kiiruseks tuli 3,72 m/s. Sellega puhas rada ja 2 koht!
Video mõlema raja kohta:

Kokku kahe raja arvestuses saime 1. koha! Vot nii juhtub kui koer naaatukene keskendub :P
Orru tegelikuks auhinnaks oli Elliga müramine:
GLENN
1. rada. 2x A takistus - lahe. Aga muidu täitsa mõnus rada. A-ikka vanas "headuses". Lisaks veel meile juba tuttav probleem - tunnelisse saatmine - ma kuidagi oskan Glenni nii ära tõmmata, et ta tuleb üldse tunnelist mööda...see juhtub siis kui ma ise ei jää nö tunneli keskele. Muidugi videost on näha, et see tegelikult oli selge tõrge aga kuna juhtus nii, et kohtunik ei näinud seda momenti siis "pääsesime" tõrkest. Millest aga me ei pääse on ajaviga, sedapuhku siis 6,75 sekundit. Glenni kiiruseks oli 3 m/s. 4. koht 11-st koerast.
2. rada. Kuna poom oli vist rivist väljas siis jällegi 2x A. Lisaks sellele veel okser. Rada ise selline jälle mõnus, paari krutskise nurgaga :) Nagu juba aimata, sõitis Glenn okserisse sisse - selliste nurkade all on Glennilt võimatu puhtalt üle hüppamist loota. Niisiis tulemuseks -5, millele lisandus veel 7,75 sekundit ajaviga. Kiiruseks vaid hädised 2,84 m/s ja 8 koht.
3. rada. Hüpperada aga Glenn oli juba kaunis väsinud. Kuna okser oli jälle sees siis oli vähemalt -5 juba ette teada. Võib-võib-olla oleks ta ka okseri üle hüpanud KUI ta poleks enne seda ringi vahtima hakanud (ega ei saa ju, et ükski koer ei vahi ringi :D). Slaalomis suri koerake täitsa ära aga kuna kohtakte sees polnud siis tuli kiiruseks 3,36 m/s ja sellega tuli "vaid" 2,25 sekundit ajaviga ning 5. koht.
Video:

Comments