Skip to main content

Väsitav päev

Eila oli meie Glennile (ja ka meile) väsitav päev. Niisiis, pärastlõunat käisime Kurepalus Glenniga möllamas. Kuna meil ju teine süst saamata siis peab ikka valima kuhu saaks möllama minna. Kurepalu on hea koht, seal teisi loomi ei käi. Neil on küll üks kass, kes on enamasti toas ja ta koeraga ei suhtle. Glenn avastas jää. See meeldis talle veel rohkem kui lumi. Nii ta siis uisutas ringi, lasi liugu kah.Õhtu saabudes läksime minu vanemate juurde, kui oli minu õelaps Sandraly ehk Sanna. Igatahes klappis ta koeraga hästi. Vahepeal oli müratase vääga suur!
Koer haukus -> laps haukus vastu :) -> inimesed püüdsid haukumisest kõvemini rääkida-> mõned (s.t. mina ja mu mees) püüdsid koera keelata :D.
Aga muidu oli tore, Glenn oli kella pole kümneks omadega nii läbi, et ei jõudnud enam isegi lapsega mängida ja keeras jalad taeva poole magama! Siis otsustasime, et ka meil on aeg koju minna. Glenn jõudis koju, teretas Henryt ja lõvi ja keeras uuesti magama. Ärkas alles kell 01, siis käisin temaga väljas.

Comments