Skip to main content

Tegemisi

Käisime siis Glenniga vaktsineerimas (10. November), kahjuks marutaudi vastu vaktsiini ei saanud, pole me veel kolme kuused, alles 19. november saab. Ma sain aru, et võib minna 12 nädalaselt. Aga siis tuleb lihtsalt oodata 10. detsembrini.
Eile käisime Kurepalus jälle jooksmas ja möllamas. Väga mõnna!
Õhtul läksime sõbrannale Puhja külla (sõbrannal on nimi ka - Kadri ja Kadril on jänes - emane- Jännu). Läksime sinna koos oma kohaliku tagasihoidliku loomaaiaga, kes hoidsid meid terve õhtu teiste külalistega suhtlemast. Nii toredad! Igaljuhul Henry sai noorpaarisviidi (loe: omaette toa) jännuga koos olemiseks. Glenn muidugi oli kümnendas teavas, sest külaliste kontsentratsioon oli suurem kui ennem nähtud. Meie kallis Glenn arvab ju, et kõik on tema sõbrad - alateskärbsest kuni veoautoni! Niisiis oli sõpru palju, kellelt pai norida ja keda mängima kutsuda. Siis ta lendaski mööda tuba ringi, pea laiali otsas. Pärast seda oli ta enamuse ajast õues jalutamas või kui peremehed tahtsid ennast soojendada siis nende süles või vahetusläheduses. Arusaadavalt lahkusime varakult (olin võõrustaja pool koridoripõrandat juba ära pesnud).
Huvitav, et enamus inimesi arvab, et Glennist kasvab tohutu suur koer, et noh JUBA praegu NII suured käpad. Vot ei kasva ta midagi nii suureks. Aga suured käpad mulle meeldivadki (egas siis ilmasjata pole mul lemmikloomadeks: jääkaru, tiiger, Glenn ja Henry, noh viimane küll suurte käppadega uhkustada ei saa, aga lemmik ikkagi).
Nüüd tuleb kiitmise koht: meie koer on niiii tubli!!!!
Nimelt Glenn jõuab juba hädat kinni hoida, kui see peaks olema. See juba mitu nädalat olnud. Enam ei peagi 100 m jooksu tegema 5 sekundiga, samal ajal Glennile rihma kaela pannes, ennast riidesse pannes ja uksi (3) lahti lukust tegema. Muidu oli ikka nii, kes jõuab enne välja, kas mina uksest või piss Glennist. Nüüd võib juba asja rahulikumalt võtta. Mõnsa.
Mul on koguaeg jõulutunne, koeral oli ka väljast tulles jõululõhn (lumi), eilasel sünnipäevapeol oli koogil jõululõhn (nelk), mandariine ei julge ostagi. Jõululaul kummitab kah...

Comments