Skip to main content

Tutvusime Donnaga

Kõigepealt...olen ikka lollike selles koeranduses. Siiani pole veel oma koera turjakõrgust mõõtnud, noo nüüd mõõtsime ära - 39 cm. Kaal oli 8-9 kg vahepeal. 10 cm veel kõrgusesse ja 10 kg raskusesse :)


Nädalavahetusel tegime tutvust Donnaga. Ta selline meie Glenniga samas suuruses kutsikapreili. kasukas reilis uhke, nagu Glennil enne. Aga muidu mõnna karvakera. Said hästi läbi, naabruses kõik koerad olid kadedusest lõhki minemas, et Donnal tuli sõber külla mängima :)

Nägin täna kääbussnautseri kutsikat. Ta oli 9-10 nädalane ja 2 kilone (omaniku andmeil). Ta oli ikka superväike aga asjalik. Glenn on muidugi armsam aga see kutsikas oli nagu mänguasi, mõtlesin, et ei teagi kas ma julgeksin nii pisikest koera võtta: äkki ma astun peale või äkki keegi teine...sihuke mänguasi tundus. Kohe tuli pähe - nagu kahandatud Glenn!

Vaatasime täna juba näituseid kuhu võiks minna, ikkahi pole veel kindlad, et kas saame hakkama. Muidu läheks küll. Aga selleks me ju kooli lähmegi! ja näitusekoolitusele tahaks ka minna! Kõigepealt tuleb see paganama marutaudi vaktsiin ükskord ära saada.

Õpetasin Glennile käsklust "püsti". Et kui istub siis peab seisma. Ega ta mäletab neid käske siis kui parasjagu teed neid. Aga peab siis veel kinnistama. Üks on kindel, et meie glenn on ikka väga nutikas kutsu

Comments