Skip to main content

Glenn on nii suur!

Äkitselt avastasime, et Glenn on nii palju kasvanud selle lühikese aja jooksul mis ta meil on olnud. Kasvab veel edasi ju. Peaks ikka kaalu ostma koju, aga kardan, et äkki astun ise sinna peale :) ja tal on simavärv muutunud, pole küll täpselt aru saanud kuna, aga varem olid Glennil hallikas-sinised silmad nüüd aga pruunid.Täna pesime Glenni esimest korda shampooniga. Ta oli super vapper. Seisis ilusti, kuigi jalad tahtsid alt ära libiseda, sest jalgealune oli seebine. Aga muidu läks hästi. Pärast oli väike rotipoeg. Paljud võõrad nimetavad Glenni tänaval mõmmiks, no kui nad teda märjana oleks näinud...see oli ikka mõmmist väga kaugel :)

Ja just sellepärast, et teda mõmmiga sassi ei aetaks läheb Glenn homme "juuksurisse". Eks paistab kuidas me teda saame paigal hoitud ja milline ta välja hakkab nägema.

Miks juba lund ei ole, varsti on esimene advent.

Glennil on juba suurtest koertest trauma, mul on igaljuhul :). Enamus "kuudikoeri" lähevad täiesti hulluks kui test koera teisel pool aeda näevad, hakkavad haukuma (mõned lõrisema) ja jooksma edasi-tagasi. Pähh...hirmutavad Glenni. Täna ainult üks koer ei hakanud haukuma vaid vaatas uudishimulikult (ta ei olnud ka "kuudikoer", ma vähemalt eeldan seda, sest ta oli labrador). Mis veel hullem - väga paljudel on aed , mis koera kinni hoiab, väga kahtlase kvaliteediga (augud, mädanenud puit, mitte korralikult kinni käiv värav), mis on suht hirmutav. Aga oleme positiivsed ja mõtleme, et keegi kuskilt jooksu ei pääse ja kui pääsevad siis on sõbralikud ja on juhuslikult 5-10 kilosed :D

Comments