Skip to main content

22.07.12. Ülenurme näitus

Ka pühapäeval oli tore näitusele minna, seda päris mitmel põhjusel. Esiteks oli näitus jälle kodu lähedal ja teiseks meil polnud midagi näituselt vaja, seega oli Orrul vaba voli uriseda :) Ainuke paha asi oli, et meil oli täpselt samal ajal agility võistlused. 
Kohtunikuks seekord  Jasna Matejcic (Horvaatiast). Ja meil oli isegi konkurente, 1 isane meiega samas klassis ja 2 emast. Orrul oli jälle tuju hea ja õnneks pidime enne jooksma, see kuidagi mõjub Orrile hästi. 
Siis kui meie kord tuli kohtuniku ette minna, ei saanud me kuidagi kohtunikuga kokkuleppele, et kuidaspidi see Orr peaks seisma, lõpuks tõstin Orru teispidi, mille peale muidugi tuli urr välja. Kohtunik katsuma hakates küsis, et kas Orr nüüd hammustab teda, vastasin, et ei ja kohtunik vaatas ise hambad ja katsus korralikult. Orru ikka tiba alguses tegi häält aga lõpuks vaatas, et sellest tolku pole ja jäi vait. Kohtunik lasi korralikult joosta ja oli üldse selline mõistlik kohtunik.
Ei teadnud ma jällegi, mis hinde me saime aga kui küsiti, kas meil Serti on vaja siis sain aru, et saime suurepärase ja esimese koha. Serti meil vaja ei läinud ja seda ma ka vastu ei võtnud, las kaugelt Venemaalt tulnud konkurent saab ka ilusa roseti endale. Tõu parimaks sai emane koer - jällegi mulle sobis hästi, sest Glenni agility jooksud olid rühmavõistluste ajal. Kohtunikule me meeldisime aga ta heitis ette, et olime tulnud ringi musta habemega ja liiga palju tukka on ära lõigatud (see tõttu anti meile vist ka vastasoo parim).
Kahjuks kohtuniku ja tõu parimaga pilte ei saanud teha, sest jooksin otse agility platsile, kus mind oodati juba starti!

Comments