Skip to main content

Tunnelite II etapp, 19.06.11

Eelmisse nädalavahetusse mahtus lisaks kõigele ka veel poistega tunnelite võistlusest osa võtmine. Kohtunikuks Kristina Lukašejeva. Tulemused SIIN.
ORR
1. rada. Ilus lihtne - tuli vaid joosta. Sellega saime isegi hakkama, kuigi Orru oli ikkagi tiba hajevil. Pärast neljandat tunnelit näitas korraks kiirust aga lõpp vajus jälle väga ära. Vigadeta jooks, kuid aeg andis 19. koha.
2. rada. Mõnus algajate rada. Lootsin Orrut ergutada näidates talle toredaid koeri enne starti - kahjuks oli efekt vastupidine ja Orru veetis kaunis palju aega raja äärde vaadates, et tüdrukuid otsida. Seega veelgi aeglasem. Lisaks saime 1 tõrke. Videolt ilmneb põhjus - jälle vaatas raja kõrvale hetkel kui mina teda tunnelisse juhatasin - tulemuseks tunnelist mööda jooksmine. Igatahes oli Orrul jälle tuhat muud mõtet ja niigi huvitav ilma jooksmisetagi. See andis meile 32. koha.
Kokku kahe raja peale saime 21. koha 45-st osalejast.
Video mõlemast rajast:

GLENN
1. rada. Üritasin Glenniga kõvasti mängida, sest ta oli ikka omadega eelmisest päevast väsinud + öö võõras kohas. Mängimisest vist oli isegi natuke kasu. Glennil oli vähemalt täitsa hea tuju. Suutsin ise raja ära unustada aga see ei mõjutanud tulemust - 0 ja 10. koht.
2. rada. Selgelt veelgi aeglasem aga see eest A oli täitsa kena tema kohta! Slaalom täitsa aeglane ja pärast slaalomit tunnelisse ei läinud - ei tea miks. Raja lõpupoole tundus, et tuju tõusis. Tulemus -5 ja 11. koht. 
Kokku kahe raja peale 9. koht  21-st osalejast.
Video mõlemast rajast:

Glennil tuleb agility paus kuu aega - ei mingeid trenne ega midagi. Siis Haapsalus näeb, kas selline paus mõjub toredasti motivatsioonile.

Comments