Skip to main content

Agility võistlus, 11.06.11

Toimus järjekordne võistlus Pärnus. Kohtunikuks seekord hollandist pärit Willem Alexander Kelders, kes oli harjumatult suhtlemisaldis ja väga positiivne kuju (isegi päeva lõpupoole, kus enamus inimesi oleks vist juba päiksepiste kätte minestanud). Kõik tulemused SIIN. 
  
Nagu juba selgeks sai oli VÄGA palav päev. Meie päev algas kell 5:30, sest kell 8:30 oli vaja olla võistluspaigal. Selline varajane start oli hea, sest poisid ei jõudnud kuumarabandust autos saada :D
Kuna sellel võistusel oli kavas A0-is 2 hüpperada siis olin muidugi Orriga ka platsis! 

ORR
1. rada. Natuke juhtimist oli ka aga tore A0-le sobiv hüpperada. Orru kiirus polnud nüüd teab mis kihutamine aga mis peamine ta jooksis :). Vigu tuli 2: mõlemad tõrked. Esimene tõrge tuli, sest ta keeras tunnelis otsa ringi ja tuli tagasi. See oli puhtalt selle pärast, et ma vatrasin muudkui tunnel, tunnel... ma oleks pidanud tasa olema. Teine tõrge tuli, kui ta jooksis hüpetakistusest mööda, parandasin ja läksime edasi. Kokku viga -10, ajaviga 0 ja kiiruseks 3,29 m/sek. Selle jooksu arvestuses 3. koht.
2.rada. Nagu ka kohtunik ütles siis selline hea jooksurada. Orrul oli hoog kiirem aga samas vahtis ta ka rohkem ringi. Võetud kaared olid metsikult suured, sest ta lihtalt vaatas, mis ümber toimub. Aegluubis videolt vaadatuna paljastus ka põhjus, miks ta raja keskel tunnelist tulle hüppele ei läinud - käsu andmise hetkel pööras ta pea seljataha ja vaatas mööduvat koera, s.t. unustas kõik muu. Ja siis läks 10 sekundit!, et sellest tõkkest üle saada. Raja lõpus oli veel üks probleemne koht, mida ma arvasin, et nii võib juhtuda aga ikka juhtisin valelt poolt. Orr lendas tunnelist välja ja otse minu eest läbi ja see juhtimisvõte vussi läkski. Aga muidu oli kiirus suurem kui esimesel rajal. Niiet ma olen rahul :) Kahe raja peale kokku 6. koht.
Videod (esimesest rajast sai kahjuks ainult paar esimest sekundit filmile, siis kõnges fotoka aku ja edasi tuli radu filmida fotokaga):
   
GLENN
1. rada. Üsna keerukas. Esimesele tõkkele minnes hüppas Glenn kohe latti täiega sisse. Sellest tulenevalt oli tal väheamlt 3 järgmist takistust väga ettevaatlikud ja aeglased. Teine viga tuli slaalomisse sisenemisel. Kusjuures rada õppides harjutasin just spetsiaalselt seda kohta, sest arvasin, et siin võin Glenni valesti slaalomisse juhtida. Ja see kartus sai teoks. Järgmine koperdus sai teoks raja lõpus - ka seda kohta õppisin eriti hoolega - ikka jutus see, et unustasin õieti juhtida. Piinlik on küll aga olin ka päiksepiste äärel :( Selle osa sai ajakaotusega aga vigadeta parandatud. Vigu rajalt -10 ja ajaviga päris koralik: 10,62 sek. See teeb kiiruseks 2,63 m/sek ja 4. koht.
No aru ma ei mõista mis selle koera peas toimub, kes NII kaugelt hüppab.
See pulk muidgi mõista kukkus (2. raja -5)
2. rada. Oli vist lihtsam. Aga suutsin ikka ise juhtimisega vussi keerata: vahetasin liiga palju kätt ja seega tekkis olukord, kus pidin nö tagant lõikama. See võte teadupärast ei tööta meil Glenniga. Niisiis koperdasime. Ülejäänud rada pingutasin oma pehmeks keenud ajusid ja suutsin enam vähem juhtoda koera ka. Kokku -5 (pulk kukkus) ja ajaviga 3,13 sek. Kiirus 3,03 m/sek (rohkem oleks vist Glennilt ka palju palutud - ta ei ole kohe üldse mitte suve"inimene"). Sellega selle jooksu 3. koht.
Olen Glenniga joostes hakanud jälle palju "rääkima", kuna Orruga joostes muudkui ütlen hopp ja hopp siis see on nüüd külge hakanud ka Glenniga joostes - peab tagasi harjutama.
Videod (kvaliteet on küll selline nagu ta on aga miskit pole parata):

Comments