Skip to main content

Agility võistlus, 18.06.11

Veetsime nädalavahetuse Pärnus. Laupäeval oli meie programmis plaanid vaid Glennile. Kõigepealt agilityvõistlused. Kohtunikuks Peteris Akimovs Lätist. Kavas 2 agilityrada. A2 maksikoeri oli 12. Kõik tulemused SIIN.

1. rada. Selline mitte kõige keerukam A2 rada, pigem nagu keskmine A1 - sobib :). Glennil eriti tuju ei olnud. Tahtis nuuskida. Mängida ei tahtnud üldse :( Kõikidel kontakpindadel venis + slaalomis. Eelviimasesse tõkkesse hüppas sisse - arvan, et seetõttu, et mina kiirendasin pärast viimast tunnelit. Selle pulga kukkumist kohtunik ei näinud. Igatahes rajavigu, nagu pärast selgus, kirja pandud polnud. Ajaviga see-eest tuli 7,63 sek. Seega kiirus oli 2,93 m/sek. Saime 3. koha.
VIDEO:
2. rada. Glenn ikka venis kontaktidel ja slaalomis, seekord ergutasin häälega rohkem. Natuke vist mõjus ka, seekord saime kiiruseks 3,01 m/sek. Saime ka ühe tõrke, mis ei olnud eriti tõrke moodi aga kuna meil jäi eelmisel rajal teenitud -5 saamata siis kõik on tasakaalus :). Ajaviga tuli 6,19 sekundit. Selle tulemusega saime 5. koha.
VIDEO:
Ega mul eriti Glenni kohta kommentaare polegi. Olen ta vist agilityga nii ära tüüdanud, et oleks vaja väikse pausi pidada. aprilli  ja mais oli Glenn päris tahtmist täis aga nüüd on kuidagi tüdinenud.
PILTE:
Minu lendkoer

Comments