Skip to main content

KK võistlus, 01.05.11

Juba talvel otsustasin, et üritan URANi karikasarjas Glenniga kaasa teha. Esimene etapp toimuski möödnud pühapäeval. Kohtunikuks oli kutsutud Marika Mikk. KK-1 oli võistlemas 4 koera.
Ilm oli tuuline ja pilvine aga ei sadanud - ideaalne Glennile aga mitte mulle - liiga külm. Loosiga sain enda jaoks kõige parema võistluskoha - teine paar, esimene kuulekuseosas.  Kahjuks oli Glenn paar korda päeval oksendanud ja ei tundud ennast just kõige paremini.
Starti minek:
1. Ligipääsetavus - ok 
2. Kõrvalkäik rihmaga. Glenn üllatas mind. Esimese sirge peal hakkas nagu kõrvalkäik lagunema aga siis ta kogus ise ennast ja hakkas ilusti tegema. Ühtegi lisakäsklust või mõjutust ei pidanud tegema. AGA kuna ma ikka suudan loll olla siis jalutasin temaga täpselt tõkkeni ja kui tõke vastu tuli tegin ümberpöörde - Glenn tahtis üle tõkke minna ja oli suht segaduses. Täpselt lõpus oli veel segadus ja ta tegi ümber mingi maa ala ringi ja seega jäi mulle valesti algasendisse ja seal pidin andma uuesti käsu "kõrval" et harjutus lõpetada. Sellest läksid punktid maha. Aga muidu kohtunik kiitis kõrvalkäiku. Mõned näited:
 3. Istuma jäämine. Kõrvalkõnd ok. Istumajäämise asemel jäi üliviltu ja aeglaselt lamama. Ma ei hakanud midagi kah ütlema ja jätsin ta nii sinna -5 punkti! Tagasitulles vist ei tulnud kohe kõrvalasendisse ka. 
 "istu"
4. Lamama jäämine ja juurde tulek. Alguses kõrvalkõnd ok. Lamama jäi ok. Siia tuli ok ja isegi täitsa lähedale. Ja siis jälle algasendisse ei tunud - lisakäskluse eest punkt maha :( 
5. Tõke. Muidu tõke ilus ja juurde tulek ka ilus! Aga jälle need algasendid vist nii alguses kui ka lõpus. 
Tõke - pole probleem :D
6. Aport. Ennetas käsklust "too" aga tõi ilusti ja JÄLLE kõrvale käsklus tahtis saada lisakäsklust!!! 
Meie "hantel" teiste puust omade juures :D
7. Koht. Oli vist ok kõik. Vist tahtis jälle saada eest kõrvale tuleksuks lisakäsklust :( 
Valmis kohale saatma...
8. Püsilamamine. Punktid ok aga vist kohtunik ei näinud, et tegelikult Glenn nuuskis ja niheles - selle pärast olin ma pettunud - enne ta niisugust jampsi polnud teinud.
Välja arvatud see lamama minek istumise asemel oli meil 1 viga: algasendisse tulek, et harjutus lõpetada (või alustada) ja see ikka kordus pea iga elemendi juures. Arvan et see tuli sellest, et ma viimasel ajal olen just juurde tulekut harjutaud, et ta lähedale tuleks...
Meil on iga asjaga nokk kinni saba lahti, kui saan ilusti ta lamama siis ei istu enam, kui saan istuma siis ei lama, kui saan ilusti "siia" siis ei taha enam kõrvale tulla...eks see olegi selline tasakaalu leidmine...
Kokku saime 85 punkti ja hinde hea. See andis meile 2. koha!
Glenn saab medali kaela:
Rohkem pilte vaata SIIT!

Comments