Skip to main content

Agility eksam, 28.11.10

Niisiis viimane võimalus selle aasta numbri sees A2 üle minna täituski!

Eksam toimus Tallinnas. Kohtunikuks oli Anne Tammiksalu. Maksikoeri A1 klassis osalemas 15 koera.
Kõik tulemused SIIN.
Seekord pole anda ei pilte ega videosid. Kasutage oma fantaasiat :)

1.rada. Paras pähkel meile. Maksi koertest sai aja kirja vaid 6 koera 15-st. Rajaskeem:Muret valmistas mulle kõige enam just algus - selline sikisakitamine aeglasele koerale just ei istu. Muretsesin ka natuke slaalomi pärast, et ta nagu eelmisel võistlusel sellest välja ei tuleks. Lisaks ka veel rõngas ja pikkus, millesse ta ikka kipub koperdama. Loomulikult lisaks ka veel A :). Kuna algus oli nii aeglane siis hoogu me sisse ei saanudki. A otsast tuli väga aeglaselt alla. Pikkus läks nii, et ta ikka varbaküünega riivas seda aga kõik elemendid jäid oma kohale. Niiet ilma siiski ilma rajavigadeta. Aga avestades asjaolu, et ma pidin Glenni tõkete 7-8/13-14 ootama siis aega ei olnud lootuski jõuda. Niisiis tulemuseks 5,78 sek ajaviga. Sellega jäime 4. kohale (kui nüüd kohti arvestada :)).

2. rada. Hoopis teine asi :) Rajalt võeti ära nii rõngas kui ka pikkus. Ja lisaks oli üsna lihtne ka, sest Glenn naljalt lõksudesse ei lange (ptüi-ptüi-ptüi). Niisiis mõtlesin, et see rada ongi meie võimalus puhast rada teha. Oleks ainult hoogu, kuna tervislikel põhjustel (nii enda kui Glenni) ma temaga mängida enne ei saanud siis pidin lootma jääma lihtsalt Glenni loomulikule motivatsioonile. Nagu tavaks on kujunenud oli ka seekord Glenn teisel rajal palju erksam ja hoogu andis juurde ka sirgelt kulgev algus. Rada sujus nagu lepase reega :) A-otsas isegi ei munenud. Tulemus PUHAS RADA - ehee, tegelikult ikka väike ajaviga oli -7 sajandikku nimelt, aga kuna alla sekundine ajaviga loetakse nulliks siis jepikajeee - Olimegi jõudnud A2-te!!!
Kui nüüd arvestada kohti siis selle aja peal suutis vaid 1 maksikoer meist parem olla - seega teoreetiline 2. koht :)

Seda ühte agility nullirada ajasime taga juba üle aasta - eelmisest suvest juba - oleme teinud 20 ebaõnnestunud katset (ametlikku agilityrada), et seda saada. 21. katse läks õnneks. Uhh nüüd oleme jälle omade seas :D
Kõik senised Glenni stardid SIIN.

Comments

Kevin said…
Palju õnne! :)
Annika said…
Palju, palju õnne! Kiikasin juba eile tulemusi ja ootasin blogikannet, et saaksin teid õnnitleda. Väga tublid! Edu A2 radadel!:)
Tuuli said…
Suured tänud kaasa elamast Kevin ja Annika!
Helen said…
Jee, tuligi lõpuks! Palju õnne!