Skip to main content

Tartu näitus, 03.11.07

Tartu näitus oli mõnna! Põhiline asi, mis selle näituse mõnnaks tegi oli see, et see toimus Tartus :). Hommikul käisime sõber Lennale kaasa elamas siis läksime Glenni järgi, kes oli sügavas unes ja alles näitusehallis ärkas korralikult üles (ta meil ju teada unimüts, kes enne 12 ei taha ennast eriti liigutada :)). Tuli maha ka esimene lumi, mis on vastu pidanud juba 3 päeva!
Glennile oli kaasa elamas ka väike Indiana (4 kuune nisutrejeri tüdruk), samuti ka minu vanemad, õde ja õelaps, kõigile neile oli koertenäitusel käimine esmakordne (kui ringist ära tulime siis isa imestas, et kas ongi kõik vää :D, ootas vist vägevat showd).
Indiana üritab Glenni mängima saada :)Tegelikult meeldis Glennile veelgi rohkem üks njuufatüdruk. Glennil on vist suurusehullustus - mida suurem koer, kellega mängida seda parem!

Ringis olime me üsna tublid. Ringid ise olid suured ja mõnnad. Tulemuseks 2 koht ja hindeks VH. Ka esimeseks tulnud nisukas sai hindeks VH.Teisel päeval oli mõnus käia mööda näitust ja lihtsalt nautida! Õhtul käisime ka lõppvõistlustel!
Pilte esimesest ja teisest näitusepäevast näeb SIIT !

Comments