Skip to main content

Sillamäe näitus, 17.11.07

Käisime Sillamäel, oli ilus ilm, Sillamäele sõitsime Tallinnast - seega oli Glenn juba üsna väsinud. Kohtusime ühe poole aastase nisuterjeriga, kes oli näitust ja meid vaatama tulnud.
Kohtunik oli üsna karm aga õiglane :D Kõiki koeri mõõtis mõõdulindiga üle! Ka meid. Glenn meeldis talle väga. Sellele kohtunikule oli omane, et ta rääkis pärast koera kirjeldamist igale koera omanikule veel isiklikult üle, mis ta sest koerast arvab. Ja tegelikult ei olnud kirjelduslehel kõike, mis ta suuliselt ütles. Samas kirjelduslehel oli muuhulgas ka kirjas, et Glenn on väga pidulik koer - pole varem sellist kirjeldust kohanud :). Igaljuhul tulemus oli super - TPJ, TP ja JUN SERT, mis oli meile kolmas ja seega võime uhkusega tetada, et Glenn on nüüd Est & Lv JCH! Hurraa!

Korra käis isegi peast läbi BIS-i ringi jääda, kuna me polegi juunioridena BIS-ile kunagi jäänud aga mõtlesime, et Glenn on niigi väsinud ja ei hakka jääma.
Seega sõitsime tagasi Tartu - teepeale jäi Peipsi rand, kus natuke mängisime ja üritasime mõne ilusa pildi klõpstata, oli ju niii ilus päev!

Comments