Skip to main content

11.05.14. Agility Viljandis

Kohe pärast üli pikka agilitypäeva Lohkvas võtsime tee ette Viljandisse, et seal järgmised 8 rada joosta. Võistlused toimusid paralleelselt 2 platsil peal. Ühel platsil oli kohtunikuks Esa Muotka ja teisel Algirdas Valciukas. Mõlema kohtunikuga 2 rada. Kõik tulemused SIIN. 
Grace, A1, mini, osalejaid 6
1. rada. Hüpperada. Rada sujus täitsa kenasti, kuni ta slaalomi keskel lihtsalt pulga vahele jättis?! Siis jätsin pärast slaalomit käe vahetamata ja tulemuseks oli koer vales tõkkes. DSQ
2. rada. Algus jälle kenasti. Siis tuli huligaalne kiigusooritus. Ja poom sinnaotsa. Pärast seda viitsime kõvasti aega. Meil tekkis Gracega lahkarvamus tunneli suhtes. DSQ. Ja kui ma lõpuks suutsin ta veenda õigesse tunneliauku minema siis ta järgmisena slaalomist tuli järjekindlalt varem välja. Ja tegelikult ülejäänud rada ok.
3. rada. Kolisime uue platsi ja kohtuniku juurde. Rada oli kerge A1 tasemega. Kiigusooritus oli selline väga kahtlane (loe pool huligaanne) aga kohtunik viga ei näidanud. Ülejäänud rada kenasti ja eelviimaseks oli poom, kus ma eriti kenasti kummardasin ja Grace minu arust tuli kena jooksuga alla aga kohtunik andis meile ikka vea (ma arvan, et see oli see kiiguviga :P). Aga imede ime ma saime tulemuse kirja: -5, kiirus 4,66 m/sek ja 2. koht.
 
4. rada. Seekord kontrollisin maniakaalselt kontakte. Ja kõik olid okei. A-ga läksin vist liiale sest Grace pidi minema otsima maiust. Aga õnneks ei astunud tagasi kontaktile. Ja siis enne lõppu tuli ta slaalomist varem välja - unbelievable! Tulemus -5, kiirus 3,29 m/sek (ajakulu slaalomis ja A juures umbes 10 sek). Aga ikkagi 2. koht!

Ilm oli jube külm (ometigi suutsime saada õhtuks päikesepõletuse :) Nii me siis soendasimegi oma kutsasid. 
Koerad olid juba eelmisest päevast mega väsinud aj seega sain näha Orru keras magamas avalikus kohas.
Orr, A3 maksi, 23 osalejat
1. rada. Mulle tundus ta väga aeglane. Video pealt väga tigu ei tundugi. Poomi otsalt saime vea. DSQ saime nii, et Orr uhńustas ära, et me tulime jooksma ja hakkas ringi vahtima ja samal ajal liikus teadmata suunas, kui ta ükskord teadvusele tuli oli ta valel pool tõket ja nii se DSQ tuligi. 
2. rada. Orr oli oma võistlus konditsioonis. Poomilt jälle viga. Sinna juurde tuli ka ajaviga. Sest kiiruseks vaid 3,34 m/sek. Tulemus 7,64. Aga 6. koht
3. rada. Orrul oli täitsa hea tuju. A pealt saime vea. Täitsa kena rada muidu. Tulemus -5, kiirus 3,84 m/sek, 7 koht. 
4. rada. Algus oli aeglane aga tunnelis sai hoo sisse ja siis lippas täitsa kenasti. Müüri vaid ajas maha. -5. Nendes tulemustes väga kindel ma ei ole, sest tulemustest võib välja lugeda, et sellel rajal oli ideaalkiiruseks lausa 4,1 /sek. Meie aga suutsime tulemuste järgi saada kiiruseks 4,07 m/sek. Seega üliväike ajaviga tuli. 10. koht. 

Comments