Skip to main content

18.04.14. Maardu eksam

Käisime Maardus eksamil. Kuna olid lihavõtted siis ainult Gracega, et saaks kiiresti koju mune värvima. Kõik tulemused siin. Kohtunikuks Svetlana Zolotnikova. 
1. hüpperada. Kohale jõudsime 3 minutit enne ajakava järgset algust aga selgus et raja õppimine juba käib. 5 minutist piisas küll, et rada selgeks saada. Siis aga selgus, et Grace on esimene stardijärjekorras. eelmine päev oli ta olnud veel protokolli järgi kuskil keskel. Kiirustasime starti. Muidu kõik sujus. Ühel tunnelisse saatmisel, keerasin end tiba üle ja Grace ei läinud kohe tunnelisse. Tõrge. Ülejäänud rada ok. 
Tulemus -5, kiirus 4,9 m/sek ja parim tulemus minidest.
2. rada. Agilityrada. Plaan oli valmis. Tegin pärast poomi saatusliku vea, et jäin Gracei tunnelisooritust vahtima ja siis ei jõudnud enam kätt vahetada. Grace jooksis pärast tunnelit mõttega poomile minna. Sain ta ära kutsuda aga ta tuli valele poole tõket. Ringiga tagasi, sellega muidugi kaasnes tõrge. Slaalomisse minekut ma pelgasin aga see õnnestus meil kenasti. AGA kiirustasin ja Grace oli vupsti 2 posti traditsiooniliselt slaalomist varem väljas. Slaalomit parandama minnes võtsime kaks tõket. DSQ. Kontaktid premeerisin ära, mõeldes järgmisele rajale. 
Aga meil on tore meel et Tiiu ja Riki said sellel eksamil viimase vajaliku puhta tulemuse ja pühkisid A1 tolmu jalgelt! Natuke kahju ka, sest nüüd on väga üksik tunne A1 joosta.
3. rada. Tegutsemas oli harjutuskohtunik. Ja rada oli südamega tehtud. Lõkse igal pool. See muidugi tähedas, et tuli koer kogu jooksu tugeva kontrolli all hoida. Sellel rajal hoopis sai mele saatuslikuks rõngas. Teadsin, et ta ei taha sinna minna ja juhtisin selliselt, et korralikumalt juhtides oleksin ise sinna rõngasse hüpanud. Aga ikka Grace põrkas viimasel hetkel rõngast mööda. No ei meeldi alle see atribuutika. Sain ta kuidagi kunagi rõngast läbi ja tulin rajal ära. DSQ.

Comments