Skip to main content

12.04.14. Pärnu karika viimane etapp

Üle pika aja jälle saime pärnusse võistlema. Kolm etappi jäid meil vahele, sest ma oli reisul  või hoidsin Grace, ta hakkas jaanuarist ametlikult võistlema ja seega peab Open klassiga ühinema, need rajad on aga tavaliselt nõks krõbedamad kui A1. Kohtunik seekord Natalja Garaštšenko. Kõik tulemused SIIN. Kaasas olid kõik 3 koera. Glenn jooksis vaid tunnelite radu. Kõigepealt olidki kavas 2 tunnelite rada:
Grace, tunnelid, mini-midi, osalejaid 9
1. rada. Jube segapundar oli küll. Aga isegi jäi tunnelite järjekord meelde. Gracega algus sujus hästi. Aga mingi hetk käsi oli liiga väljas ja Grace võttis täiesti ootamatult vale tõkke. DSQ.
2. rada. Sujus täitsa kenasti kuni slaalomini. Kust ta sis kaks pulka varem välja tuli. Ei tea mis komme tal see tekkinud on. Viimase aja võistlustel on see pidevalt teemaks. Tagasi slaalomit parandama minnes, astus ta A peale. DSQ. Ülejäänud rada hästi jälle.
Videod mõlema raja kohta: 
Glenn, tunnelid, maksi, osalejaid 11
1. rada. Sujus hästi. Glenniga on tore joosta sest saab vahepeal mõelda. Talle küll ei meeldinud üks madalaks vajunud tunnel ja natuke vist muretsest sellest läbi minnes. Aga muidu oli ta super tujus. Tulemus 1,85, kiirus 4,06 m/sek, sellel rajal 6. koht. 
2. rada. Me teisele takistusele ei saanudki, sest Glenn oli omadega nii hoos A peale minema. Tulin pärast mõnda korda proovimist rajalt ära. Glennil muidugi oli hea tuju.
Kahe raja peale kokku 7. koht.
Orr, tunnelid, maksi, osalejaid 11
1. rada. Suutsin kolmandat korda joostes unustada raja ära! Olin vist nii keskendunud Orri ergutamisele. DSQ.
2. rada. Läks paremini aga saime -5 A pealt. Muidu oli Orr tiba ebakindel jälle ja eriti jooksmisele ei panustanud. Tulemus -5, kiiru 4,03 m/sek, sellel rajal 5. koht.
Kokku mõlema raja peale 9. koht.
Mõlemad rajad:
Edasi agility ja hüpperajad:
Grace, mini-midi, osalejaid 10
1. rada. Tormas alguses A-peale. DSQ. Kui ma lõpuks ta sain tunnelisse siis oleks talle peaaegu otsa joksnud. Noh ja seejärel hooksis ta slaalomi asemel tunnelisse. Seda ei saanud nimetada raja sooritamiseks vaid pigem liikuvaks katastroofiks. Tulin tulema. 
2. rada. Õnneks pidi A- peale kohe minema. Grace jooksis jälle tagasi A peale kontrollima, ega ikka tal mõni kommipuru pole söömata jäänud. DSQ. Ei siseneud üleüldse slaalomissegi. Ma nagu aeglustasin küll... Ja siis põrutas ta kuskile kaugustesse poomi peale. Siis sai mul villand sellest järjekordest kaootilisest raja jooksmisest. 
3. rada. Otsustasin üliüli hoolikalt juhtida. Tasakesi läksime slaalomisse ja kuna ma nii jälgisin teda siis jätsin valsimata ja valel pool olingi ning tõrge oli paratamatu. Seal kohmitsemisele kulus 3 sekundit. Ülejäänud rada kontrollitud ja õnnestunud. Tulemuseks -5, kiirus 4,2 m/sek, 3. koht. Ja kokku kolme raja peale ka üllatuslik 3. koht. 
2 ja 3 rada:
Lõppkokkuvõttes kogu karikasarjas sai Grace 3. koha.
Orr, maksi, osalejaid 13
1. rada. Orru oli täitsa tubli. Selline kahtlev aga siiski tubli. Okseris kukkus pulk ja poomi lõpus ka. Seega -10. Lisaks väike ajaviga 0,66 sek. Kiiruseks 3,64 m/sek. Sellel rajal oli see 5. tulemus.
2. rada. Mulle endale tundus see rada palju aeglasem. Aga tulemustes on kiiruseks 4,14 m/sek. A-lt hüpps ka ilusti, seeks tulemuseks saime -5. Sellel rajal oli see 2. tulemus.
3. rada. Orru võistlus kiirusega nagu ikka ja tundus et tiba väsinud ka. Miskipärast ma ei kutsunud õigel hetkel ja Orr läks võttis vale tõkke. DSQ. Ülejäänud rada kena aga suht aeglane. Kokku kolme raja peale oli 6. koht.

Comments