Skip to main content

05.-06.04.14. Agility võistlused

Sel korral eiam ei saanud hakkama ühe päevaga. Tahtsin väga näha kuidas Orr on avalikus kohas, niisiis tuli Tallinnasse sõita kahel päeval järjest. Kohtunik Svetlana Kreslina Lätist. Kõik tulemused SIIN.
05.04.2014
ORR, A3 maksi, 19-21 osalejat.
1. rada. Hüpperada. Õppides tundus superlihtne. Aga tegelikkuses unustasin ma korralikult ainukeses jutimist vajavas kohas seda teha. Tulemuseks DSQ. Orr lammutas hoogsalt tõkkeid. Tal oli vist täitsa üllatus, et tõkked võivad ka 60cm kõrgusel olla. Me trennis teeme tavaliselt kõrgete midikõrgustega.
2. rada. Täitsa huvitav rada oli. Mulle meeldis. A pealt saime vea. Ja raja lõpule lähenedes kaotasin koera. kui mõistsin teda kutsuda oli, koer juba tõkkest möödas. Parandasin vea ja jooksime lõpuni. Kirja läks -10 + imetilluke ajaviga ning 9. koht. Kiirus 4,04 m/sek. Jäin rajal oma infodega ikka väga hiljaks ja sellest ka täitsa mõnudas kaared.
3. rada. Orrga meil õnnestus rada ilusti. Tulemus puhas rada, kiirus 4,33 m/sek ja 5. koht. Minu meelest täitsa hea kiirus Orril. Ta ei jookse veel selliselt nagu trennis ja ammugu mitte selliselt nagu kodus aga täitsa tore on temaga ikkagi juba!
06.04.2014
Grace, mini,  10-15 osalejat.
1. rada. Hüpperada. Rada oli lihtne. Kartsin, et Grace põrutab slaalomi asemel tunnelisse. Aga rajal edenes kõik soodsalt. Kaared, kaared, kaared muidugi. Ja siis lõpus eelviimane pulk kukkus. Aga kuna meil on hüpperajalt juba 0 käes siis sellest polnud midagi. Kokku saime -5, kiirus 5,01 m/sek ja sellega ka 1. koht!
2. rada. Agilityrada ja õnneks kiiku polnud sees. Kartsin kõige rohkem algust (tunnelisse minekut) ja poomi. Algus õnnestus hästi ja ilus slaalom oli ka. Poom oli eelviimane ja näitasin eriti ilusti poomiotsa. Olin lausa nii veenev, et koer tehes ilusa kontaktisoorituse läks poomi peale tagasi maiust otsima. DSQ. Midugi olin mina süüdi, et ei hõiganud kohe Grace endaga kaasa. Vot selliselt DSQ-st on ikka sigakahju! Video on telefoniga filmitud, seega kvaliteeti pole oodata aga parem kui mitte midagi.
3. rada. Jälle kiiku polnud sees. Kuna poom oli nüüd kohe alguses, siis pärast selle õnnestumist tahtsin ikka väga, et ülejaanud rada ka õnnestuks. Pingutasin vist liiga palju, sest Grace jättis slaalomis pulga vahele. Võtsin slaalomi uuesti (natuke oli tegu, et mitte DSQ saada), sinna nahka läks lisaks veale ka 8 sekundit. Peale seda otsustasin vaadata, mis saab kui ma A- juurest enneaegselt minema jooksen. Vea sai. Tulemuseks saime -10, kiirus 3,77 m/sek ja 6. koht.

Comments