Skip to main content

Ameerika reis, vol. 5 ehk kojusõit

Teisipäev, 4. Märts.
Ärkasime kell 9 hommikul – seda ka sellepärast et mingi tädi tuli arvet tooma. Olime põõnanud 12 tundi. Mina natuke kauem sest jäin juba õhtul teleka ette magama. Täna on enesetunne parem. Söön muudkui tablette. Täna paistis ka päike ja ei olnud enam super külm. Käisin ostsin natuke meeneid, täitsa tore oli. Lõuna ajal sõitsime lennujaama. 
Sõin seal ultrasuure võileiva, mis oli päris hea.
Lend kestis 7 tundi. Kohal olime New-Yorgi aja järgi südaööks aga kuna veetsime just viimased 7 tundi ajamasinas siis lennukist maha astudes oli hoopis kolmapäeva hommik kell 7.
Kolmapäev, 5. Märts
Jäime lennujaama ootama. Lõuna ajal saime ka paar tundi magada. Jube väsimus ja uni on!
See suurte vahemaadega rändamine on ikka päris väsitav. Esiteks pole sa kunagi kindel mis päev täna on ja mis päev on Eestis. Teiseks näiteks euroopasse tagasisõidul vananesin nii et ise ka aru ei saanud, silmapilguga olingi 7 tundi vanem.
Lennujaamades kokku oldud aega ei taha isegi kokku arvutama hakata! Sellel reisil tuli igatahes pealpool pilvi veedetud aeg üle 36 tunni. Lend Frankfrurti kulges imeliselt kiiresti, kuna ma lihtsalt magasin kogu see aeg. Ärkasin üles maandumise raputamise peale, kui olin ise kindel et nüüd on lõpp ja alla me nüüd kukumegi. Väga hea oli aknast välja vaadates tõdeda et hoopis maandusime. Istusin sel reisil esimest korda akna all – oi kui hea, ja mitte kedagi ei istunud minu kõrval – sain ennast diagonaali magama sättida!
Nüüd on veel viimased tunnid lennujaamas passida!

Viimane lend möödus ka suhteliselt rahulikult ja kiiresti. Tallinnas sain ilusti oma pagasi kätte ja saingi minna Raidot ja Binakat kallistama – küll oli hea. Kell 2 öösel jõudsin koju oi kui väsinuna!

Comments