Skip to main content

11.05.13. Agility võistlused

Võistlused Viljandimaal. Kohtunikuks Pavol Vakonic Slovakkiast. Osalemas seekord Orri ja Grace´ga. 
Kõik tulemused leiab SIIT
Minu tehtud klõpsud A3 koertest leiab SIIT
ORR. A2 maksi (osalejaid 9)
1. rada. Rada oli suhteliselt keerukas, paljud tõkked pidi võtma tagant poolt. Aga oma keerutustele olid siiski sellised voolavad. Soojendusel oli tuju täitsa hea. Starti minnes läks Orruke ikka lukku Aga sellest hoolimata hoidis üsna rõõmsat ja mis peamine ühtlast sörgitempot kogu raja vältel. Vaid slaalomis jäi toppmama, kuna kohtunik seisis üsna lähedal. Kiigult võttis hoo maha habemega. Tulemuseks 0,64 sek ajaviga , kiiruseks 3,38 m/sek. Ja isegi I koht!
2. rada. Üldse ei meeldinud mulle slaalomisse minek. Muidu oli rada kiirem. Stardis üritasin teistmoodi. Aga ega see miskit ei muutnud. Enne slaalomisse minekut saime DSQ, sest Orru ikka läks pikkusest üle nurga. Huvitaval kombel tuli sellelt rajalt üldse palju disklahve. 
Fotod: Elisabeth Heinrich

GRACE. A0 mini (osalejaid 5)
 1. rada. Väga jõukohane A0-le. Ja nii ka rada läks. Ilus ja sujuv. Võinuks isegi kiiremini joosta aga ei julenud. Tulemus puhas rada. Kiirus 4,71 m/sek. Ja selle raja arvestuses 1. koht.
2. rada. Keerulisem ja paar nipikat kohta, kus ma valssida ei julgenud. Juba algus oli igavene sodi-plodi. Miskipärast ei pannud teda starti ootama ja seega jäin juba pärast esimest tõket hiljaks ja esimene koperdus tuligi juba. Edasi ei läinud ta miskipärast tunnelissse vaid sellest mööda (ma vist ise jooksin liiga mööda). Siis tuligi palju kardetud koht. Ja nagu näha polnud kartused alusetud. grace tuli suure kaarega tunnelist välja ja hüppest kaarega mööda (oleksin pidanud rohkem kutsuma). Ja siis ei õnnestunud tunnelisse saatmine. Pärast seda jälle tõkkest mööda. Jälle tõkkest mööda. Siis valele tõkkele. Siis tunnelist jälle välja ja lõppes see üritus jälle tõkkest mööda tulemisega. Niisiis, nagu ma ütlesin - sodi-plodi :). Seal kuskil vahel tuli ka DSQ. Kahe raja kokkuvõttes 4. koht.
Fotod: Kaisa Tsäro.

Comments