Skip to main content

26.02.12. Säde karikas II

Kuna Pärnus käik sai tehtud juba laupäeval siis oli pühapäevane päev vaba veel üheks võistluseks. Niisiis kodupinnasel Säde karika II etapp. Kohtunikud algajatele Stefi Praakli ja edasijõudnutele Elen Kivi.
Kõik tulemused SIIN.
ORR: algajad (A0-A1), kõik suurused koos, osalejaid 21.
1. rada. Täitsa jooksurada. Alguses võttis küll täitsa rahulikult aga raja teisel poolel hakkas juba rohkem pingutama. Seda liikumistempot võiks juba jooksmiseks nimetada. Muidugi on Orr näidanud ka paremaid kiirusi aga kui selline jooksusamm saaks tavaliseks siis saaks juba sellest miskit aretada :) Tulemuseks puhas rada ja kiirus 4,76 m/s (2. koht).
2. rada. Oli meie jaoks küll parem alguskoht ja rada oli puhas jooksmine, niiet kiirus oleks võinud tulla suurem. Sellest hoolimata tuli meie kiiruseks sama nagu eelmisel rajalgi. Arvan, et põhjus on ka minus - ma ei jõua praegu lihtsalt ise kiiremini joosta. Raja alguses kahe tunneli vahes võtab Orru hoo päris maha ja tagumisse tunnelisse takerdub, lisaks kukkus üks pulk. Positiivne on see, et raja lõpus oli ümber tõkke tiiva tuleks täitsa ilus. Kokku -5 ja kiiruseks 4,8 m/sek (11. koht). Kiiremad koerad jooksid kiirustega üle 6 m/sek. 
Aga kahe raja kokkuvõttes saime üllatuslikult 3. koha!  
Videod:
GLENN: edasijõudnud (A2-A3), kõik suurused koos, osalejaid 18
1. rada. Selline kaunis keeruline rada. DSQ koha peal tegelikult olin ma õppinud rada selliselt, et koer on mu paremal käel aga vaadates teisi osalejaid, arvasin, et vasakul võiks ka ju koer olla tunnelise saatmisel. Aga võta näpust, meie puhul ei töötanud see. Seega üks üleliigne valss tõi meile DSQ.
2. rada. Täitsa teostatav. Rada kulges täitsa ilusti aga raja lõpus tegin ma valsi kohas, kus polnud see plaanis ja tulemuseks jäi koer valele käele ning seega jooksis valesse tunneli auku. Pärast valssi sain küll aru, et sellist juhtimist ei olnud ju plaanis aga paradada enam midagi ei jõudnud. Tulemus DSQ. Naljakalt täpselt samas kohas ja sama veaga saime mõlemal rajal DSQ :)
Videod:

Comments