Skip to main content

Haapsalu, 23.07.11

Orru osales näitusel. Sest hindamas oli Iiri kohtunik, Timothy Finney,  ja pealgi olime seal agility võistlustel ja Orr vajab harjutamist.
Start oli juba reedel kell 17. Sest oli vaja jõuda veel Pärnus koerad pügada. Ööbisime Pärnu lähedal Tammistes. 

Järgmine hommik olime natuke 9 läbi Haapsalus kohal. Saime ennast ilusti agilityraja äärde sisse seada ja siis Orru kammida ja minna näituseplatsile.
Nii me siis ootasime:
Igatahes ilm oli ilus ja meie ring oli ideaalselt varjus ja mitte muru peal - nuuskimist ei olnud. Osalemas oli veel üks juunior emane Venemaalt. Pärast teda oli meie kord - viimane kord noorteklassis. 
Kohtunik oli väga põhjalik - jälle pidin Orru katsumiseks lauale vinnama. Orru käitus tiba ebakindlalt ja pärast hammaste vaatamist püges mulle lauapealt sülle. See teda mudugi ei päästnud :) seisis edasi ja katsuti veel. Pärast seda tuli meeldivam osa  - liikumine, kus ta kippus kiirustama aga muidu väga ilus. Kohtunik arvas ka, et ilus koer ja väga hea liikumine jne jne :) Saime hinne suurepärane ja TP ka.
Meie esinemist sai seekord filmitud:

Jäime ka lõppvõistlusele, sest harjutamist on ikka vaja. Eelhindamisel katsus kohtunik Orrut jälle põhjalikult ja uuris mis klassis ta osales. Ma ei saanudki aru, kas Orru urras või mitte aga kohtunik igatahes ei reageerinud küll kuidagi. Vist siis mitte. Nelja parima sekka meid ei valitud.
Aga näitus oli väga korda läinud igatahes!
Nüüd palume kõiki seitset jumalat, et Orru nädala pärast näitab end parimast küljest - siis saame serdi vastu ka võtta :)

Comments