Skip to main content

Agility trenn, 01.02.11

Veebruar algas trennitamisega. Kõik trenni pildid SIIN.

ORR. Kõigepealt pean mainima seda, et kahes viimases trennis on olnud poiss juba mõningase keskendumisega - see omakorda tähendab seda, et ta suudab õppida ja midagi ka korralikult teha!!! Sellise Orriga agilityt teha on nii mõnus! 

Igatahes alustasime slaalomiga, kus ta kiiruse arendamise huvides üritas esimest korda slaalomit hüpetega läbida :). "Valelt poolt" slaalomis kiirustan ise liialt aga juba hakkab see ka tulema.
Seejärel tegime 2 rada. Esimene neist sisaldas kahte hüppetakistust, rõngast ja tunnelit. Pärast seda kui Raido ehk fotograaf oli ära uudistatud tuli rada täitsa kenasti välja ka.
Teine rada oli ring kahe tunneli ja kahe hüppega. Orrul oli jälle tubli!
 
Viimaseks tegime kontakti. Selleks ajaks oli maneezis juba täielik hullumaja, sest järgmise trenni asukad kogunesid ja panid juba rada üles (ehk tassisid A-d jne). Sellele lisanus melu ja metsik haukumine. Orr oli tõeliselt tubli, sest ta suutis selles hullumajas isegi kontakti joosta - kuigi jah, viiner enam sisse ei läinud :)

GLENN. Kavas oli 3 pikka rada (19-20 takistust). Glenn juba esimese raja peal polnud teab, mis särasilmne. Tegi kontakte eriti aelgaselt - isegi poomist pidin teda alla kutsuma! Järgmiste radadega aeglus ainult kasvas.
Igal rajal oli sees okser, mis oli meie suurimaks probleemiks. 
Olles juba kahel rajal okserisse täiega sisse sadanud, siis kolmadal rajal keeldus ta seda takistust üleüldse tegemast - ta teab, et ei hüppa seda üle aga ebaõnnestumine viib ta tuju nulli. Eks ta lõpuks pidi ikka hüppama - loomulikult ajas ta selle maha.
 
Trenn kestis natuke üle kahe tunni, sest kohal oli 15 trennilist. 

See trenn tõi mulle teadmise, et pikkade radadega on Glenni puhul liiale mindud ja järgnevad rajad tuleb hoida lühikesed ja motiveerivad, et kiirust tagasi tuleks, kuna veebruari võistluseni on jäänud ainult 4 trenni.

Comments