Skip to main content

KK võistlus, 26.09.10

Kuulekuse võistlus, URAN-i meistrivõistlused. Kohtunik jällegi Esta Ratnik. Võistlusklassiks ikka KK-1. Võistlejaid meiega samas klassis veel 4 koera.
Glenni kuulekuse tulemused SIIN.
Rohkem pilte SIIN.

1. Kõrvalkõnd. Oli täitsa hea. Isegi kontunik ütles häid sõnu :). Ainus koht norimiseks olid pöörded, kus ta jäi ilma vahtima (selle eest läks paar punkti maha, -2 p).2. Istuma jäämine. Jäi istuma. Ilus (max p).
3. Lamama jäämine. Läks lamama ilusti. Juurde tuli ka esimese käsu peale. Jess! Juurde tuli kiiresti aga kõrvale tulles vaja korrektseks kõrvalasendiks lisakäsklust (selle eest punktid maha, -1 p).
4. Tõke. See on mulle pettumus hindamise osas. Nimelt, et tõkke juurde minna ja elementi alustada andsin talle paar käsku kõrval ja SELLE eest läksid tõkke elemendi punktid maha (-2 p). Muidu tõkke võttis ilusti.5. Aport. Tahtis isegi too käsku ennetada AGA siis kohtas pikema rohuga mättaid ja hakkas nuuskima, pärast korduskäsku tuli minu juurde ja ei teadnud üldse mida teha. See oli ikka tõeline pettumus! Selle elemendi eest ühtegi punkti ei saanud (-15 p!!!).
6. Koht. Jäi lamama ilusti ja juurde tuli ka ilusti (kõik jälle esimese käsu peale). Kõrvale jäi jälle taha ja pidin jälle korduskäsku kasutama. Kõrval korduskäsu pärast punkte maha (-1 p). Kohale läks hästi ja lamas ilusti.
7. Püsilamamine. Lamas ilusti (max p).
8. Juurdepääsetavus. Näitas ilusti hambaid aga kõrval raporti ajal kontaktis eriti polnud. (max p).

Kokku sai punkte 79. Mis tegelikult oli pettumus, sest peale aporti läks ainult 6 punkti maha :(. Pagana aport! Tegelikult tegi ta seda viimased korrad eriti ilusti! Seepärast on ka pettumus suur.
AGA rõõm on sellest, et ei olnud lama ja siia korduskäsklusi!!!
Üldmulje - uimane oli. Tahtis maha jääda aga uimasusest hoolimata tegi kõrvalkäigus täitsa hästi!.Kokku saime oma väheste punktidega 5. ehk viimase koha. Nati jäi mulle müstikaks mõnede koertele antud suur punktisumma aga noh nemad tegid ka aporti ära ju :P

Comments