Skip to main content

Agility võistlus, 18.09.10

Nii käisimegi üle pika aja agility võistustel agility radadel jälle!
Kohtunikuks Rauno Virta Soomest. Konkurente A1 maksi klassis 14. Kõik tulemused SIIN.
Glenni agility tulemused SIIN.

1. rada. Agility rada ja mida imet - A-tõket ei olnudki sees!!! Noh ja rada oli üldiselt ikka lihtne ka. Meie sooritus oli selline, et poomil läksid millegipärast Glennil jalad võdisema ja poomil liiguti rekordiselt aeglaselt. Üsna raja alguses ajas Glenn ühe saatusliku lati maha (mida ei juhtu just eriti tihti), niiet -5 tuli ära. Aega muidu oleksime isegi mahtunud, ajaviga oli 0,35 sek. Aga kokku tuli karistustpunkte 5,35 :( Kokku jäi Glenn 9.daks ja tema saadud aeg oli aglaseim, mis kirja läks (5 disklaffi). Aga puhtaid radu oli 7!!! ja neist 2 koera said ülemineku A2-te. (üks neist oli Kairi ja Cassu - PALJU ÕNNE!!!)

2. rada. Ka agility rada, nüüd oli kindel plaan ikka nulliga rada teha. A-tõke ja poom olid sees. Raja ehitus oli veelgi lihtsam kui eelmine (arvasin, et see pole enam võimalik). Ainuke raskem koht oli kohe alguses. Esimese tõkke ja teiseks oleva tunneli nurk oli paha ja esimese tõkke juures polnud ruumi ka, seepärast ei olnud meil kohe alguses erilist hoogu sees. Kogu raja jooksis ta üsna aeglaselt (st ta on ennast ka palju kiiremini liigutanud aga samas ka aeglasemalt :D). Põhilised ajaröövlid olid siiki kontaktid: poomi lõpus jäi päris seisma ja siis tuli see A: ikkagi jäi vahtima A otsa, kuid õnneks ei unustanud ennast sinna ja kobis peagi alla ka :). Sellist kiirust arvestades polnud meil lootutski nii kerge raja peal aega mahtuda ja ajaviga tuligi 3,38 sekundit. Kuigi sellega ta teenis 5. koha siis ajaliselt oli tal jälle kõige aeglasem aeg, mis kirja läks (4 disklaffi). Ehk saab selle raja kohta ka videt näha ;)
Sellelgi rajal oli palju õnnestujaid: 4 nullirada ja 2 nesit said ülemineku A2-te!

Seekordsed võistused oli väga õnnestunud paljudele: kokku said ülemineku A2-te 7!!! koera! Ja A3-me sai ülemieku 2 koera (üks neist Uzzie, koerajuhiks Keida - PALJU ÕNNE!)

Kahju ainult, et meie seekord nende õnnelike üleminejate hulka ei kuulunud :( Oleks ju võinud....see pagana 1 latt noh :P

Nüüd on ülesanneteks kontaktpindu lihvida ja kiirusega tegeleda!

Comments