Skip to main content

24.02.13. Säde karikas IV

Järgmine Säde karikaetapp toimus Vabariigi aastapäeval. Seekord olid minuga koos jooksmas väike Grace ja Glenn. Kohtunikuks Henn Korjus. Kõik tulemused SIIN.
Grace. Puppy klassis. 
1. rada. läks täitsa kenasti. Mina muidugi jäin paaris kohas jubedalt hiljaks ja sellest tulid ka kohmerdamised aga muidu oli kena ja lõbus jooks! 17 puppyklassis osalenute hulgas saime 4. tulemuse (kõik suurused olid koos). Kiirus 4,16 m/sek.
2. rada. Suutsin raja ära unustada ja olin ise üks paras kohmerdis aga Grace oli ülipõnevil ja tahtmist täis! Seekord saime 5. koha, kiiruseks 3,96 m/sek
Kokkuvõttes saime 4. koha. Ja nagu näha ka pildilt siis ülejäänud esiviisikusse tulnud koerad olid maksisuurusega. 
Glenn. A2-A3 klass.
1. rada. Glenn oli tahtmist täis ja rada läks kenasti. Kuigi oli tunda, et peale nii umbes 10 takistust hakkas Glennul väsimus peale tulema. Ei ole ta mitte oma parimas spordivormis. Aga tuju oli hea ja 8 maksi osaleja seas saime 4. koha. Kiirus 3,82 m/sek.
2. rada. Oli nipikam. Kartsin slaalomisse minekut, sest tunnel oli nii ahvatlevalt ees. Ja kartused osutusid tõeks. Glenn tuiskas slaalomi asemel tunnelisse. Mina muidugi jäin ka Glenni kutsumisega lootusetult hiljaks. Seega DSQ.
Kokkuvõttes jäime eelviimaseks ehk 7. kohale.

Comments