Skip to main content

10.06.12. KK võistlus Võrus

Tegin veel ühe katsetuse Glenniga KK-2-s, ega meil vist sellel aastal rohkem kuulekuses võistemisvõimalusi ei tule.
Niisiis seekord Võrus. Kohtunik Anu Oks. Teises astmes osalejaid 3. Raporteerimisel Glenn üllatas mind, muutudes ülemeelikuks ja lahkudes minu kõrvalt kohtuniku juurde.

1. Püsilamamine ja paugukatse. Juhtus nii et me pidime minema esimesena püsilamamisse. Kuna ma ei teadnud kuidas sellel platsil pauk kõlab siis olin tiba kahtlev, et kas ta ikka teeb selle ära. Aga Raido väitel ei teinud ta paugutamisest väljagi. Ainuke asi - nuuskis tiba. Ja teiseks - ei läinud lamama esimese käsu peale. 8,5 punkti /10.
Algasend:
Ootab kanatlikult:
2. Kõrvalkõnd rihmata ja paugukatse. Kõrval kõndis isegi tiba paremini kui Urani võistlusel nädal tagasi. Aga paugu peale reageeris rohkem - eemaldus minust kohe päris mitu mitu sammu ja vahtis paugu poole. Aga jätkasime, nagu ikka pööretel uimab, ja üleüldiselt oli minust liiga kaugel. Inimrühmas võttis istuma jäämine ikka pööraselt aega ja kohtunik lugeski, et ei istunud, kuigi mingi 100 aasta pärast istus. punkti /10.
Algus:
Paugu peale regeerimine:
3. Liikumiselt istuma jäämine. Ilusti sooritatud. Nüüd näitas Glenn, millega me trennis tegeleme! Kuigi algasend oli tiba viltune. Maksimum punktid 10 punkti /10.
4. Liikumiselt lamama ja juurde kutsumine. Jälle kõik ilus, välja arvatud see, et ta ei lamanud. Ise puterdasin käsu andmisel ka. Ja kui juba püsilamas tahtis kahte käsklust lamamiseks siis oli arvata, et ta siin ka ei lama kohe. Aga ülejäänud element oli super. 7,5 punkti /15.
5. Liikummiselt seisma jäämine. Alg ja lõppasend viltu ja muidu jälle super. punkti /10.

LIIKUMISELT ELEMENTIDE VIDEOD:

6. Aport. Jälle täitsa ilus. Aga toomisel pillas korraks aporti, see oli küll esmakordne, ju siis haaras kehvalt. Tiba kaugele ette jäi ka. 12 punkti /15.
7. Aport üle tõkke. Kobistas haaramisel. Ja tagasi tulles tahtis käsklust hopp. Jäi kohe seisma ja tahtis teada mida edasi teha. Ta mul ikka nii kuulekas, et ei hüppa kui ikka käsku ei anta. Tegelikult peaksime me seda elementi rohkem tegema kui vaid võistlustel ehk siis 2x. Ja toomisel jäi nüüd veel kaugemale ette. 9 punkti /15 .

APORTI VIDEOD:

8. Kohale saatmine. Kõik võetud asendid viltused, muidu ilus ja kiire. Lamades nuuskis. 14 punkti /15.

VIDEO:

Kokku saime 77 punkti. Kuigi 1 punkt vähem kui eelmine nädal, jäin mina koeraga väga rahule ja vigu oli tegelikult vähem. Eks see näitabki, et KK on ikka hindamiselt subjetiivne ala. Samas arvan, et tänane hindamine oli suht õiglane. Aga minu rõõmuks saime selle kesise tulemusega ikkagi 1. koha!
Bianka magas kogu selle paugutamise ja haukumise ja möllutamise aja.

Comments