Skip to main content

Match show, 02.04.11

Osalesime esimest korda match showl, mis toimus Tartus. Läksime sinna Orriga, et harjutada suvisteks näitusteks (blogilugeja juba teab, et näitused polnud eelmine suvi just Orri lemmikkoht). 
Orril oli väga hea tuju. Ringis seisis ja liputas saba! Tavaliselt on meile need näituseseisakud ikka suht stressirohked olnud. Olime valikus koos tiibeti mastifiga. Orr ei teinud mastifist väljagi (muidugi oma suure panuse andis sellesse kõnealune suur loom ise ka, sest ka teda ei huvitanud minu väike lokilammas üldse). Jooksis ka kenasti, kahjuks kohtunik ei katsunud. 
Kohtunik ütles vaid, et Orr praktliselt ju allapõlve koer aga talle väga meelidvad just suured koerad - arusaamatuaks jäi, miks ta meile seepeale siis punase lindi andis - aga me ei nurise :)
Eks tegelikult oleks me võinud ka vabalt allapõlve koertes osaleda...suurusehullustus vist :)
Lõppringis olime kahe suure koera vahel. Eespool jällegi tiibeti mastiff aga tagapool üks väga uudishimulik musta terjeri plika. Meile väga suurepärane trenn, sest see must terjer oli kohe väga väga uudishimulik ja nuuskis muudkui Orri. 
Ainuke hetk, kus Orr tiba närviliseks ja ebakindlaks muutus oli jooksuhetk, kus must terjer talle praktiliselt selga hüppas, aga ülejäänud aja jooksis ilusti. 
Mul on super hea meel, et Orrul oli nii hea tuju!!!
Loodame, et seda jagub ka teisteks näitusteks!

Kõiki meie tehtud pilte vaata SIIT.

Comments