Skip to main content

Aasta algus

Kõigile head 2011. aastat!
Juba nädalajagu päevi on uuest aastat möödunud aga mul tegelikult pole ikka midagi eriti kirjutada.

Aastavahetuse veetsime seekord kodus päris rahulikult. Külas oli õde perega.
Uus aasta sai kesta vaid paar päev kui meil jälle kodusõda lahti läks. Orr on meheks sirgumas ja on järjest enesekindlamaks muutunud - ja üritab pidevalt võimu Glenni käest haarata. Väljaspool kodu on nad sõbrad ja tavaliselt mängivad ja hullavad. Kodus toas olles aga ei saa Orr rahu - seepärast on nad toas olles eraldi - enamuse ajast. Kui sööki jagatakse on neil jällegi teineteisest kama kaks. Eks vaatab kuidas see asi laheneb.

Kakupunn isiklikult:Muidu käime jälle trennides - nii agilitys kui ka kuulekuses. Ootan juba Glenniga võistlemist A2-s!
Orriga oli märtsiks planeeritud igasugu Võitja näitusi, detsembris loobusime Leedu Võitjast ja nüüd siis ka Läti omast - lihtsalt seda va rahakest ei ole. Eesti Võitjale pole mõtet kummagagi minna juba kohtuniku pärast ja seega ongi Orru järgmine näitus alles kesksuvel, kui ta kaheseks saab. Glennil alles vist sügisel.

Linnujutt:
Ka sellel talvel jagame toitu ka linnukestele. Linnuliike on mitmeid - sellel aastal nägin ka esimest korda leevikest linnumajas. Muidu on nad liiga arad olnud, et tulla tihaste, varblaste, vintide ja pasknääridega konkureerima.
Kaks paksu söödikut:

Comments

triin said…
Ma ootan hirmuga aega, mil Murra ja Dhakra enam omavahel läbi ei saa. Loodetavasti seda ei juhtu. Kahte koera veel eraldad üksteisest, aga kolme ... see on juba absurd. Ja isegi kahe eraldatava koeraga tekib aegajalt olukordi, kus nad kogemata kokku saavad ja otsekohe üksteise küljes hammastega kinni on.