Skip to main content

Tunnelite III etapp, 08.08.10

Lõpuks sobis meile tunnelite karikasarja kolmanda etapi kuupäev. Seega sõitsime Pärnusse! Kohtunikuks oli Tiina Jürjo. Kõik suurusklassid ja A0 ja A1 olid ühes võistlusklassis, seega oli Glennil konkurente 26!!! Kohti arvestati kahe raja koondtulemusena.

Päev tõotas tulla jälle rekordiliselt kuum. Õnneks aga päris lauspäikest koguaeg ei olnud - sellegipoolest oli kuuma 101 kraadi. Olin täiesti valmistunud selleks, et Glenn rajal liigutab ennast aeglasemalt kui kunagi varem - palav ju! Naersin veel, et võiksin jooksma minna ka plätadega :) Motivatsiooniesemeks lihapall, mida tohtis ka rajale kaasa võtta!

Kõik tulemused SIIN.
Minu pilte SIIN ja veel ühed pildid Glennist ka SIIN (Sandralt).

1.rada. Täitsa lihtne. Läksin rajale ja ootamatult Glenn jooksis kiiresti! Ja nii kogu rada! Seega tulemus -17,5 sekundit ideaalajast kiirem ja 0 rajaviga. Noh tegelikult oli ikka meist kiiremaid koeri palju, niiet esimese raja järel olime 12. kohal. Raja lihtsust näitab ka see, et 27 koerast sai disklafi vaid 4 koera.
2.rada. Jälle lihtne. Kuigi tundus, et kiiretele koertele oli lõkse küllalt (9 disklaffi). Mina arvasin, et teiseks jooksuks on küll Glenn omadega läbi - aga jälle eksisin. Mul oli isegi paar kohta, kus pidin vaat, et Glennist maha jääma :). Tulemus -6,9 sekundit ideaalajast kiirem ja jälle 0 rajaviga. Sellel rajal oli see tulemus väärt 8. kohta! Kokku saime 7. koha! Pole paha! :D

Comments