Skip to main content

Agility eksam, 30.01.10

Nädalavahetusel käisime Pärnumaal Sassi talus agility eksamil.
Kohtunikuks Svetlana Zolotnikova. Kavas 1 agility rada ja 1 hüpperada. A1-s oli maksikoeri seekord vaid 5. Kõik tulemused leiab SIIT!

1. rada. Agility rada. Tegelikult nagu Svetal ikka ei olnud midagi kontimurdvat ja oli üsna sujuv rada. Seekord ka siis rajaskeem:Niisiis Glennil kiirus oli väga hea - võrreldes eelmise võistlusega olime nagu rakett! A-st allatuleks on meil ikka probleemne. Pean teda ikka kõvasti meelitama (pildi autor Liina Kümnik):Vot siinkohal oleks pidanud käe ära vahetama ja me oleksime olnud A2-s...aga ma ei vahetanud kätt ära ja seetõttu ei läinud Glenn esimese hooga ka tunnelisse, sest ma keerasin õlad juba ära, et kiiresti rõnga juurde vudada...seega saime tõrke. Pärast seda läks jälle kõik ilusti. Tulemuseks 1 tõrge ja 2 sekundit ajaviga = 7 karistuspunkti. Viiest koerast 2 said disklaffi. Meie reisukaaslane Uzzie aga tegi puhta raja! Kuigi kohti ei jagatud siis meile 2. koht.

2. rada. Hüpperada, kuna teadsin, et siit midagi võtta nagunii ei saa (meil vaja puhast agilityrada) siis üritasin teha Glennile asja lõbusaks, et mõnus tunne sisse jääks. Rada oli lihtne. No ja meil läks suurepäraselt - olime kiired ja vigadeta!!! Niiet puhas rada ja aeg 4 sekundit ideaalajast kiirem - seda meie peres eriti tihti ei juhtu :)Kohaks aga ikka 2., sest jällegi oli sõber Uzzie vigadeta ja sekund meist kiirem!
Video ja meie ilusast jooksust:

Kõiki meie võistlustulemusi näeb SIIT!

Comments