Skip to main content

Siauliai näitus, 14.10.07

Ärkasime kell 04.00, et hakata sõitma Leetu. Seekord olid mõlemad piiripunktid tühjad ja Siauliais olime kohal 9.30. Ka sellel näitusel oli kitsas. Meie ring hilines kõvasti - üle tunni aja. Oodates oma ringis esinemist tegime väljas sooja - sees ei mahtunud kusagil olla ega joosta.Ringid hilinesid seepärast, et kohtunik L. Kolosova hindas kõiki koeri ülima põhjalikkusega. Näiteks ta lasi kõikidel koertel joosta vähemalt 2 korda - kohe alguses ja siis natuke hiljem. Kirjeldas koera kogu vaatamise vältel - katsus natuke ja siis jälle kirjeldas. Peaaegu kogu kirjeldusleht oli üsna pisikest kirja täis! Kõige pikem kirjeldus siiani. Kohtunik imestas ja küsis veel minu käest ülegi, et kas ikka on juunior!? Üldiselt talle koer meeldis aga hindeks andis VH, sest kuigi talle koer meeldis, leidis ta paar pisiviga. Samas kirjelduslehe lõppu oli lisatud, et koer oli/esines ringis suurepäraselt! Avaklassis võistelnud nisukale andis vist meist halvema hinde - niiet tõu parimat ei valitudki (nii mõnigi teine tõug lahkus tõu parim välja selgitamata).

Glenn oli aga suurepärane, sest kogu aja oli ta rahulik ja ta tuju oli mega! Saba oli kogu ootamise aja (1,5 tundi) rõngas ja ka ringis seistes saba suurest rõõmust värises! Ma ei tea mille üle ta nii jubedasti rõõmustas aga kui Glenn on õnnelik olen ka mina õnnelik :) Ringis tuli kaua seista aga mida aeg edasi seda paremini ta seisis - lõpuks seisin temaga nii:Natuke meele tegid kibedaks yorikide omanikud (yorkisid oli kirjas 54!!!) , kes olid kogu ringi äärse ära blokeerinud - kuigi nemad olid ringi ajakavas kõige viimane tõug hindamiseks.Teised koeraomanikud pidid ringi sissekäigu ees ootama oma järge.

Aga mulle jäi ikkagi hea tunne sisse, sest kohtunik oli hästi range aga põhjalik ja õiglane. Ja Glenn oli suurepärane! Õhtuks olime jälle oma kodus...

Comments