Skip to main content

Kavalpea

Täna varahommikul käisin Glenniga kiirel pissiringil. Tegelikult ta teab väga hästi, et kell 6 hommikul ei tee me seiklusringe. Aga täna proovis ta ikkagi.
Niisiis kõigepealt hakkas närima ühe põõsa oksi, kus värsked pungad (!!!). Keelasin teda. Läks kõrval asuva põõsa juurde oksi närima. Keelasin teda. Siis vaatas mulle korraks otsa ja hakkas siis murututti närima. Sain jälle naerda. Pärast murunärimist (mina muudkui meelitan teda tuppa, hädad ju tehtud) istus tema murule ja vaatas kaugestesse ja unistas lilledest ja liblikatest. Lõpuks kui sain ta toa poole astuma siis enne uksest sisse minekut, vastas maja vanatädi hüüab oma kileda häälega: "Glenn!!!Glenn!!" Ja kui too siis reageeris, siis tädi jätkas oma kileda häälega: "Noo mine siis tuppa, mine, mine, Glenn, mine tuppa" jne. Glenn muidkui istus ja kuulas tädi. Õnneks tädi sai aru, et kui tema kõrval majast hõigub, siis koer ei hakka oma tuppa minema, pigem tema omasse :) ja läks ise ära. Siis sai ka Glenn tuppa. Aga tuppa tuleb ta siis kui ta tegelikult ei taha tulla, aeglaselt kui vana pensionär :). Noo ausõna, siis ei jõua teda ära oodata, kuni tema koridoris liigub, pea sealjuures norus.
Ta oskab superhästi sulle otsa vaadata, selliste silmadega, et tema ongi maailma parim ja armsam kutsa. Aga no ongi ju :)

Glenn vaatab hetkel telekat, extreme spordi kanal on, poisid veesuusatavad. Lahe. Ta tegelikult eriti telekat ei vaata.

Comments