Skip to main content

01.02.14. Agility võistlus

Seekord sai võistleda oma koduplatsil, kuigi nagu võistlushoos selgus ei andnud see mingeid eelised :) Oli väga rahvusvaheline võistlus, võistlejaid mitmest eri riigist.
Kohtunikuks Anders Virtanen Soomest. Kõik tulemused SIIN.

GRACE, A1, mini, osalejaid 10
1. rada. Agilityrada. Täitsa tore rada oli minu meelest. Mulle üldse meeldisid selle kohtuniku rajad (ka A3-s) väga. Ei olnud minegid peadpööritavaid juhtimisvõtteid vajavad ega ka gigajooksurajad, samas samastõsiselt võetavate lõksude ja nõksudega. Minu meelest selline ehe agility.
Pärast eelmise nädala olematut stardis ootamist sai kaks trenni stardipüsivust harjutatud ja kaenäe Grace ootas väga ilusti!!! 
Kartsin natuke alguses sirge lõpus olevat tunneliava, kuhu minna ei tohtinud. Keerasin igaks juhuks tiba üle, millest tuli ka hetkeline segadus Graceil. Pärast kiiku läks natuke plaaniväliselt aga valss enne slaalomit oli täitsa kena. Kui rõngas sai ka ilusti võetud siis mõtlesin, et nüüd on ainult poom jäänud ja suurest agarusest hakkasin juba koerale "otsi" hõikuma kohe poomile minnes. Poomi esimesest otsas üles saanuna hakkaski ta maiust otsima ja kui seda ei olnud siis otsustas poomilt maha hüpata!?!? Ma veel nii ilusti jooksin turvama poomi lõppu :) Noo, siis muidugi mõista tegin poomi uuesti ja sellega teenisime DSQ. 
2. rada. Agilityrada. Grace stardipüsivus jälle super! Rada sujus täitsa hästi. Slaalomis jättis pulga vahele. Aru ma ei saa miks? Videoldki vaatan, et mu käed ja jalad ei tee midagi ootamatut. Tahtsin minna küll slaalomit parandama aga siis võttis ta juba müüri ning otsustasin otse edasi joosta. DSQ. Ülejäänud rada jälle täitsa OK.
3. rada. Hüpperada. Püsis jälle ilusti! Teisel tõkkel kaar läks tiba suureks, minu hilinenud suuniste tõttu. Slaalomis Grace tuli 3 pulka varem välja! Täielik üllatus mulle, sest ma ikka turvasin teda seal sajaga. Ja muidugi enne kui midagi sain teha oli ta jälle üle müüri kapsanud. DSQ. Võtsin slaalomist uuesti. Nüüd juba kõik õnnestus ja ülejäänud rada ka. 
Täitsa puhta raja maitset oli juba tunda kõigil radadel :P. Mulle jäi küll sellest võistlusest täitsa mõnus tunne sisse, sest muidu raja läbimine oli juba täitsa kena!

ORR, A3 maksi, osalejaid 20
1. rada. Orru oli alguses nati pinges aga pärast slaalomit sai elu sisse! Aga minu valssimine oli nii ebaedukas, et jalad läksid sassi ja tagumikule ma maandusingi. Sellega me muidugi saime tõrke aga kaotasime ka kõvasti aega. Orru äsja tekkinud hea tuju aga säilus. Siis enne A-d suutsin järjekordselt ennast kaotada ja tõkkele otsa joosta. Et suuremat kokkupõrget vältida sai jälle käed liiva sisse pandud. Sellest ka minu vandesõnad rajal, sest mõtlesin, et ei ole ju võimalik nii palju ühe jooksul ajal koperdada. Tulemuseks tuli koos pisikese ajaveaga 5,28 karistuspunkti ja 5. koht. Orru hea tuju säilis lõpuni. 
2. rada. Täista sujuvalt kulges kuni poomi ja tunneli valikuni. Videolt on näha, et alustan käe tõstmist siis kui Orr on tunnelist väljas ja talle võis see pigem viipamisena tunduda. Lisaks veel vahtisin teda ka (ehk siis tunnelisuu poole). DSQ.
3. rada. Rada õnnestus läbida ilma viperusteta aga tönsilt. Saime ajavea 0,68 sek. Kiiruseks tuli  vaid 3,44 m/sek. 6. koht. Ei tea kas Orru oli väsinud või mis. Ta oli  selleks ajaks juba 4 tundi selle lärmi sees võõras puuris olnud.

Comments

Agnes said…
Tere! Mul on samuti üks nisukas kodus ja tekkis küsimus, milliste shampoonide/palsamitega te oma nisukaid pesete? Meie oleme pusade ja pulstide tekkimisega üsna hädas, kuigi kammime mitu korda nädalas ja kasutame nii pesemisel palsamit kui ka kammimisel pihustatavat palsamit.