Skip to main content

08.06.13. KK võistlus

Laupäeva hommikul läksime Kärkna platsile Glenni ja Biankaga URANi I karikaetapile. Võistles Glenn ja Bianka elas niisama kaasa. 
Kohtunikuks Ilvi Rimm. Osavõtjaid kahjuks hõredalt. Teises astmes vaid 2 võistlejat. Glenn ja üks dobermann. Loosimisel meil hästi ei läinud - saime teise numbri ja seega esimesena püsilamamisse. Väljas oli kuum. Kastsin enne võistlemist Glennu külma veega üle. 

1. Raport. Glenn püsis ilusti kõrval ja ei läinud koehtunikku tervitama.
2. Püsilama paugukatsega. Lamama läks aeglaselt. Ja paukude peale natuke mokaotsast pahandas. Aga kohalt ei liikunud.
3. Kõrvalkõnd rihmata + paugukatse + inimrühm. Glenn oli sellise näoga kogu aja, et "palav on ju, kas ikka peame seda janti nüüd tegema?" Kõrval käik oli laisk ja paugu tõttu natuke eemaldust minust. Mingi hetk kogus ennast ja tuli mulle ilusti lähedale. Inimrühmas ei istunud. 
4. Liikumiselt istuma. Kõrvalkõndi ei tulnud kohe kaasa. Kutsusin uuesti ja siis tuli ja tegi korraliku kõrvalkõnni ja jäi ilusti istuma.
5. Liikumiselt lama + juurdetulek. Jälle kõrvalkõndi ei tulnud kaasa. Uue kutsumise peale tuli ja jälle korralik kõrvalkõnd ja läks lamama. Juurdetulemisel tuli viltu ette ja kõrvale tulek oli aeglane.
6. Liikumiselt seisa. Jälle vajas korduskäsku ettevalmistavas osas. Siis jälle ilus kõrvalkäik ja jäi ilusti seisma. 
7. Aport. Ootas ilusti, tõi kiiresti aga pärast andmist ei tahtnud kõrvale tulla. Ma muidugi olen alati pärast anna käsku koera premeerinud ja mitte kunagi treenides ei lase tal veel kõrvale tulla. Niiet Glenn on igakord võistlustel hämmingus.
8. Aport üle tõkke. Ilus hüpe ja toomine ja nüüd vajas juba korduskäsku elemendi lõpetamiseks kõrvale tulekuks.
9. Juurdetulek + kohale minek. Tuli kiiresti aga viltu. Kohale läks kiiresti.
Kokku saime 82 punkti. Ainuke, mis kripeldama jäi oligi need liikumiselt elemendid, et ta kohe ei tulnud. Muidu sellise ilma ja Glenni kohta korralik sooritus. Dobermannil läks tiba paremini ja seega teenisime meie 2. koha.

Comments