Skip to main content

Agility võistlus, 12.11.11

Selle aasta viimane agility võistlus aga esimest korda A3 klassis. Kohtunik Esa Muotko Soomest. Osalesin vaid Glenniga. A3 maksikoeri osalemas peale Glenni veel 7.

1. rada. Agility rada ja täitsa joostav. Olin end juba ette valmistanud, et nüüd tulevad jube rasked rajad: ikkagi A3 ju. Aga nii ei olnudki. Glennil väga hea tuju ja tahtmist täis. Teise tõkke juures väike koperdus. A-lt tuli täitsa kenasti alla aga tõke pärast A-d, tihe pöördega, kukkus. Siis juhtisin üle, tõmbasin Glenni tõkkest mööda ja tagasi tuli ta tõkket valelt poolt võttes, niiet see rada sai tulemuseks diskaffi. Raja lõpuks oli Glennu juba väsinud.

2. rada. Ikka agility rada. Samuti joostav. See rada oli meie jaoks veelgi kergem. Glenn oli küll tahtmist täis aga tema hüppetehnika + vähene võhm = väsimus = aeglus kuubis. Lisaks väsimusele röövis meie aega ka see, et Glenn jäi poomilt maha tulles kohtuniku kahtlustama, sest too jooksis kaasa ja tänu sellele kukkus ka viimane pulk. Niisiis tulemuseks -5 pulga eest + 9,83 sekundit ajaviga. Kiiruseks tuli seega 2,91 m/sek.  Jäime 6. kohale. 

3. rada. Viimaseks hüpperada, mis oli õnneks lühem ja täista hea ja lihtne. Kõik sujus kenasti aga Glennu oli veelgi väsinum ja seega ka kiirus väiksem. Tulemuseks 10,43 sekundit ajaviga, kiirus 2,88 m/sek. Ja sellega jäime 4. kohale.

Võistlusega jäin tegelikult väga rahule ja tulin võistluselt ära väga hea tujuga, sest Glennu oli tahtmist täis ja motivastiooni iseenesest jagus. Nüüd tuleb vaid pikemaid metsajalutuskäike teha, et Glennu jaksaks pikki radu vastu pidada ja loomulikult hüppetehnika, hüppetehnika, hüppetehnika.

Comments