Skip to main content

Agility võistlus, 10.01.10

Käisime võistlustel juba eelmine puhapäev - ja noh kui ma pole midagi siiani selle kohta öelnud siis järelikult midagi hõisata pole.

Niisiis kohtunikuks oli Svetlana Zolotnikova. Kavas oli 2 agilityrada.
Konkurents oli seekord eriti rahvusvahelilne - koeri oli tulnud nii Soomest, Venemaalt kui ka Lätist. Kokku A1 maksi klassis koos meiega võistlustules 12 koera.
Kõik tulemused SIIN.

1. rada. Ilus, lihtne ja kiire rada. Ainult 3 disklaffi ja 2 puhast rada. Glenn jooksis aeglaselt. Saime 8,3 sek ajaviga. Ja ühe tõrke - jooksis ühest tõkkest mööda - ju ma siis võtsin liiga suure kaare. Kokku 13,3 karistuspunkti ja imekombel ei jäänudki viimaseks vaid saime 7. koha! Kõige kiirem koer läbis selle raja meist 18,6!!! sekundit kiiremini!!!

2. rada. Rada peaaegu sama nagu eelminegi - kiire ja üsna lihtne. Seekord siiski said disklaffi kokku 5 koera ja 1 koer läbis raja puhtalt. Mina lootsin, et nüüd on Glenn vähe rohkem "ärkvel". Kuid juba platsile sisenedes vahtis ta teisi koeri ja oli niisama udupea. Ja raja peal ikka munes sajaga. Üritasin teda ergutada aga ei olnud abi. Eeleelviimane taksitus oli slaalom, kust Glenn eelviimase posti juurest välja tuli - ei osanud ja ei tahtnud ka parandada - muidu oleks ma meie aega näinud - ja nii me disklaffi saimegi :)

Tegelikult oli aegluse põhisüüdlane väsinud lihased ja täis kõht - shame on me :( Käisime võistlusele eelnenud päeval Sandrat kelguga vedamas + Glenn sai võisluspäeva hommikul süüa = motivatsiooniolematus.

Niisiis tegime kärmelt katse trenniks valmistumisel - trenni eelsel päeval Glenniga jooksmas ei käinud, trennipäeval ei saanud ta süüa ja jooksmas ka ei käinud = trennis oli Glennil säde silmis ja esimesed 4 rada lendas kui tuul :D Juhuu!!!

Comments