Skip to main content

Agility eksam, 12.12.09

Käisime järjekordsel eksamil. Seekord Tallinnas. Saime üle pika aja joosta kõval pinnasel, mitte liival - mõnusalt kerge oli :)
Kohtunikuks oli Anne Tammiksalu ja nagu eksamil ikka 2 AG rada. A1 maksikoeri oli eksamit sooritamas 15.
Kõik tulemused SIIT

1.rada. Rada nagu A1 rada ikka. Teostatav (ainult 5 disklaffi). Võtsin Glenni välja üsna varakult ja tegin sooja. Glenn oli eriliselt elevil ja erk ja mulle tundus, et vägagi teotahteline. Siis stardis üritasin veelgi teda üles ärgitada ja siis START! Ja siis...superluks munemine! Glenn vahtis ringi, vahel mulle tundus, et isegi jalutas mitte ei jooksnud. Teisest taksistusest, rõngast kohe mauhti mööda! Siis ma jamasin, et ta rõngast tagasi ei hüppaks (muidu oleks disklaffi saanud) ja selle tulemusena tuli kaks tõrget. No ok - järgmiseks A-tõke... selle sai enam-vähem keskmise munemisega hakkama. Siis veel veidi ringivahtimist ning seejärel tuli slaalomist viimasest vahest ära aga kuna ta oli nii aeglane siis suutsin ta samast kohast tagasi vangeradada ja saime ainult ühe vea. Ülejäänud rada läks enam vähem, sest Keida hüüdis raja äärest, et jookse nüüüd! Et vähegi Glenni liikuma saada. Ok sainigi. Eelviimaseks takistuseks oli poom, mille lõpus ta jäi pidama ja kommi ootama, sel ajal kui mina juba viimase takistuse taga olin :) Tulemuseks siis: 15 rajaviga + 20,44!!!! sekundit ajaviga. Aga sellegipoolest 10. koht :D

2. rada. oli ümbes sama raskusastmega (4 disklaffi). Seekord ootas Glenn nii kaua kui võimalik autos. Ja enne starti tegin hoopis kuulekust. Olin ise ka tõsisem. Tulemuseks oli see, et Glenn ei vahtinud enam ringi ja oli tubli koer. Seega oli minu kord ämbrisse astuda ;) Niisiis juhatasin ta peaaegu valesse tunneli auku. Õnneks märkasin seda ja suutsin olukorra päästa - kuigi see nali läks meile hinnalisi sekundeid maksma. Teise tunneli juures kohmistesin ka nati (jälle sekund juures). Glenn muidu tegi kõik korralikult - suutis jälle publikut ahhetama panna oma hiiglaslike hüpetega. Kõik kontaktpinnad läksid hästi. Sealhulgas ka kiik, mida me pole tuhat aastat teinud. Ja lõpetuseks hüppas, kuigi kõhklustega, rõngast ka läbi. Tulemuseks 0 rajaviga aga väga kahjuks 4,09 sekundit ajaviga. Ja selle tulemusega juba parem 4. koht!

Kokku A1 mõlema raja maksikoertes 6.koht.

Comments

Annika said…
Tore oli Glenni ja tema võimsaid hüppeid ka päriselus näha:)