Skip to main content

Agility võistlus, 14.11.09

Eelmine laupäev käisime jälle agility võistlustel. Kohtunikuks oli seekord Soomlane Leena Rantamaki - Lehtinen. A1 maksides oli osavõtjaid agility rajal 16 ja hüpperajal 17.
Kõiki tulemusi näeb SIIT.

Palju õnne Marilinile ja Ricale ning Eva-Liisile ja Fidelile, kes on nüüd EST AG CH (Eesti agility tšempionid).

1.rada. Agility rada polnudki nii väga raske. Glenn oli see päev rõõmus ja jooksis isegi päris kiiresti. A-tõke, mida ma kartsin kõige rohkem, läks päris ilusti - viga ei tulnud. Lõpptulemuseks saime ikkagi 10 viga (üks tõrge tõkkele minekul ja üks latt kukkus maha). Ja ajaviga tuli ka 1,3 sekundit (see tuli kindlasti sellest uuesti tõkkele saatmisest). AGA sellest hoolimata jõudsime auhinnalsele 3. kohale!!! 7 koera said vaid aja kirja ja tegelikult me polnudki nii aeglased - 4 aeg.
(Pilt pärit SIIT)

2.rada.
Hüpperada - polnud seda hirmutavat A-d, mõnus. Rada oli lihtne jooksurada, kuigi 17-st koerast said aja kirja vaid 10 koera. Niisiis meie jooksime päris korralikult ja kuni viimase tõkkeni oli puhas rada. Kahjuks oma suures tormamises oleksin ma viimasele tõkkele peaaegu otsa jooksun ja et seda vältida siis pidurdasin ja lasin käe alla ja selle peale Glenn ajaski viimase lati maha. Niisiis lõpptulemuseks 5 viga ja 0 ajaviga. Ja selle tulemusega saavutasime 5. koha. Võitja oli meist 5,6 sekundit kiirem ja ei teinud ühtegi viga. Üleüldse 3 esimest koera lõpetasid nulltulemusega.

Ahjaa, esimese hooga unistasin lisada, et Glenn oli päeva parim A1 maksi koer (st 2 raja kokkuvõttes 1. koht)!!!

Comments