Skip to main content

Karjatamiskoolitusel, 13.09.09

Jajah, pealkiri on õige! Käisime Glennuga karjatamiskoolitusel - kuigi niipalju mul mõistust ikka peas oli, et ma ikka koera päris koolitusele kirja ei pannud.
Tegelikult käisime bordercolliesid uurimas ja vaatamas :).Alguses olid lambad Glenni jaoks ühed jubedad loomad, eriti jubedaks muutus olukord kui nood loomad tegid veel MÄÄÄ ka. Siis oli kohe saba jalgevahel ja ennast paigutati kuhugi perenaise jalgade lähedusse. Kuna ma ta pabistamisest välja ei teinud vaid vahepeal mainisin talle ainult, et oi kui toredad sõbrad siin on, siis ta üsna pea sai aru, et lammas pole loom, keda karta tuleks (ükski teine koer ei kartnud ju :)).
Pealelõunat saime ka lammaste aedikusse minna ja vaadata, mida Glenn teeb. Ja noh, midagi ei teinud! Põhiliselt tegeles hoopis nuusikisega ja kui lambaid nägi siis arvas, et äkki võiks hoopis mängida nendega :) Me muidugi olime ka aedikus vaid paar-kolm minutit ja ega nii lühikese ajaga ei saanud ta arugi, et ta on nüüd nende lammastega ühel pool tara.
Enamus borderite omanikke vaatas vist küll, et mingi pooletoobine on oma terjeriga lammaste vahele roninud - ja ega neil oli ka õigus! Tore päev oli vahelduseks karjakoeri tundma õppida!

Lõpetuseks üks habemik veel :)
ROHKEM PILTE SIIT!

Comments