Skip to main content

Agility võistlus, 09.05.09

Käisime suure vihma ja tuulega Paikusel võistlemas. Õnneks meie jooksude ajal ei sadanud ja korraks näitas isegi päikest. Osalejaid oli A1 maksi klassis esimesel rajal 15 ja teisel 14 koera.
Kõik tulemused leiab SIIT.
Kõik pildid leiab SIIT.

1. rada. Täpselt enne starti suutis üks isane koer Glennile selja tagant kallale karata. Glenn oli ilusti Raido kõrval aga teine koer oli lastud pikema rihma otsa (senikaua kuni omanik teistega jutustas?). Oi ma olin vihane!!! Iga koera omanik peaks ju teadma, et ei tohi oma koera (eriti isast) valveta pikema rihma otsas lipendada lasta. Igatahes oli meie start rikutud. Glenn otsis, kes teda ründas ja oli vihane kõigi silmapiirile ilmuvate koerte peale (ta ju ei näinud, kes teda ründas). Ei tahtnud temaga enne starti ka väga pahandada - õnneks rajale minnes läks tal eelnev intsident meelest (mitte aga minul). Tegime rajal 2 viga (A-tõke ja slaalomis) ja olime liiga aeglased - tulemuseks 9. koht.
2.rada. Hüpperada oli raskem. Kohe pärast esimest tõket jäi Glenn ringi vahtima ja pidin teda järgmisele tõkele küllalt kaua meelitama. Pärast seda läks rada kiirelt ja ladusalt. Tegime jälle rajal 2 viga (kaks tõrget tõkkele minekul) ja loomulikult tänu raja alguses toimunud toppamise pärast tuli ka suur aja viga (11 sek. ideaalajast kauem). Tulemuseks 7. koht.
Aga see eest oli meil suurepärane slaalomisse minek ja rõnga läbmine. Samuti ei ajanud me mõlemil rajal ühtegi tõket maha. Pärast väsitavat võistlust pidi Glenn veel poolteist tundi pügaja juures olema.

Comments