Skip to main content

Agility võistlus, 29.03.09

NÜÜD LISATUD KA VIDEOD!!!
Osalesime teist korda ametlikel võistlustel. Kavas oli kolm rada ja kõiki tulemusi näeb SIIT.
Kõiki Glenni võistlustulemusi näeb tema lehelt: Tulemused võistlustelt.
Osalesime ikka A1 makside klassis. Selles klassis osales 16 koera. Glenn avaldas muljet ja tegi kõigil kolmel rajal slaalomid ideaalselt ja päris kiiresti ning oli A1 maksi klassist ainukesena kahel korral esikolmikus. Pildid on pärit koerteklubi Säde galeriist.
Videod on võetud youtube´st treeneri kontolt SIIT

1. rada (AG-1). Esimene rada läks päris hästi. Glenn tegi kaks viga: esimese tegi A puutealalt üle hüpates ja teine viga tuli viimaselt tõkkelt, mille ta maha ajas. Osalt selle pärast, et mina pidurdasin hoo maha ja tema jäi vaatama, kuhu ma jään. Aeg polnud just kõige kiirem (kiiruselt 6. aeg) aga samas 1. koha aeg oli meist ainult 1,5 sek kiirem (aga ta ei teinud ühtegi viga). Meie lõplik koht oli 4.
Esimese raja video:


2.rada (AG-2).
Oli raskem kui esimene, eriti algusosa. Raja raskust näitab ka see, et keegi osalejaist ei suutnud läbida seda rada puhtalt. Ainult esimene ja teine koht läbisid raja ühe veaga, teised tegid vigu rohkem. Pooled osalejatest said disklaffi.
Glenn tegi ühe vea, hüppas tõkkele täpselt peale ja seda kohe teisel tõkkel. Tema poolt täielik valearvestus..aga juhtub ikka. Ülejäänud rada sujus suurepäraselt ja päris kiiresti (kiiruselt 4. aeg). Selle ilusa sooritusega saime 2. koha!!
Teise raja video:

Pilt ka autasustamiselt:
3. rada (HY-3). Kolmandaks oli hüpperada, mis oli täis lõkse. Võin uhkusega öelda, et Glenn oli ainuke, kes läbis raja puhtalt!!! Kuid seda kahjuks ajahinnaga. Rada oli väga kiireks tehtud - vaid 1!!! koer suutis jääda ideaalaega. Meie aeg oli ideaalajast ligi 10 sek aeglasem (kiiruselt jälle 6. aeg), seda ka selle tõttu, et olin ise ka raja peal veits pea hajevil ja Glenn sai paar korda minuga pahandada, sest ma ei jõudnud talle õigeaegselt uut käsklust anda. Igatahes kokkuvõttes saavutasime jälle 2. koha!!!
Kolmanda raja video:

Ja pilt autasustamiselt:

Comments