Skip to main content

Balti Võitja 2008

Võtsime ette kreisi reisi Vilniusesse, et osaleda Balti Võitja näitusel. Ringis pidime olema kell 10 hommikul. Tartust hakkasime sõitma kell 3 öösel!!! - kell 9 hommikul olime Vilniuses. Jube kuumus oli ja õnneks oli näitus siseruumides - sellise palavusega oleks koerad küll otsad andnud.

See aasta eriti konkurentsi polnud - vaid üks emane tsempionklassist.
Glenn esines väga proffesionaalselt!
Kohtunik katsus koeral eriti hoolega pead ja vahtis hambaid ja silmi..ülejäänud haaras lennult :).

Kuna kirjelduslehe saime leedukeelse - hoolimata kohtuniku inglise keelsest koera kirjeldamisest siis kohtunik arvamust võisin vaid oletada (Kuigi kirjelduslehel viimane lause lõppeb hüüumärgiga..loodan, et see on midagi head). Igatahes näoilme ja häälitsuste järgi kohtunikule meie silmad, hambad ja pea meeldis, vaid karv olevat liiga pehme (mida ta mulle pärast märkusena ütles) - sellest hoolimata oli tulemuseks hinne suurepärane SP, millega kaasnes Leedu sert LT CAC ja CACIB (mille olemus mulle veel nii selge pole). Ning seega ka tiitel Balti Võitja 2008 Balt W`08!!!

Ehk siis väga super ja tulemus tasus öösel tulema hakkamise ära. Kell 11 olime juba kodu pool taas teel - kuna tagasi teel (põhimõtteliselt Vilniuses juba) hakkas auto jumpsima siis kodujõudmine oli kaheldav ja vaevaline. Aga kell 19 õhtul olime juba jälle kodus! Kõikosalised on super väsinud!

Comments

Anonymous said…
CACIB on üks igavesti põnev asjapulk, mille olemust blogi kommentaaris seletama hakata läheks pikale. Ma võin sulle msnis teinekord täpsemalt rääkida, kui soovi on. ;)
Tuuli said…
teinekord võib jah :)