Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2012

Orr

Orru sai meie tehtud hüpet katsetada: Ja lihtsalt ilus olla:

Jalutamas ikka koos

Orr Glenn Tegelikult on koos täitsa mõnus Orr Orr  

Glenn omas elemendis

Niisiis Glenn oma lemmikpadjaga hullamas (mida ta järjepidevalt Orru puurist pätsab) ja meie grillimise jääke jahtimas. 

Viimast lund nautimas

Kui veel lund on siis on mõnus ennast värskendada! Seekord oli Glennil nii hea tuju, et ta võttis isegi mängu üles! Orri muidugi kaks korda mängule kutsuma ei pea :) Muuseas viimati need kaks koera mängisid omavahel detsembris 2010!!! Ei pea vist ütlemagi kui häppid me Raidoga olime ;)  Pärast metsavahel tuustimist näeb Orr paras linnupesa välja!

10.04.12, KK trenn

Üle pika pika aja jõudsime kuulekuse trenni ka. Kõige pealt oli Orru kord, temaga tegi seekord treener ise trenni. Aport Koht Seekord oli "segajaks" treeneri 3 kuune kutsikas, kes hõivas kogu Orru tähelepanu. Orr oli väga vaimustunud sellisest tema suurusest titast :) Ja trenni oli raske teha, kogu aeg üks silm piilus kutsikat :) Või siis koguni mõlemad...  Glennu pidi koos kutsikaga ootama ja vaatama... Glennu oli supertubli. Kõik liikumiselt elemendid tulid kohe välja. Ma olin väga rahul, sest ma olen üldse neid liikumiselt elemente väga vähe teinud. Aport ja koht on ikka ta lemmikharjutused :)  Ülbe Glenn :)

Poisid koos jooksmas

Sel nädalal oli see tore päev kui otsustasime, et laseme koerad koos jooksma.  Märke sellest, et see võiks ilma tülideta kulgeda on olnud juba mõnda aega. Aga siiani on nad olnud, kas mõlemad rihmas või siis vaid üks rihmata.  Eks väike ärevus oli ikka sees ja üritasime neid enda läheduses hoida (kuigi nemasti panid nad koos padavai kuskile 100 meetri kaugusele). Jalutuskäik kulges kenasti.  Siiani tundub, et on 1 moment, mis võib tüli põhjustada: Orru mängusoov. Nimelt Orru on meil väga sotsiaalne olevus, kes kangesti tahab teise koera seltsis joosta ja mängida. Glenni jälle tahab niisama nuuskida ja omi asju ajada. Ja siis võibki juhtuda, et Orr hakkab mängu üles kruttima ja kui Glenn peaks ütlema ei siis võib pisuke ütlemine tulla. Lõbus Orr Üks ärevam seis oli ka. See juhtus siis kui Glenn oma lumevanne võttis ja Orr talle lihtsalt peale joosksis: Siis Glenn tuli küll püsti ja vaadati ükteisele otsa, et mis mõttes nagu.  Aga nad suutsid ise oma pingetega

Grace käis külas

Siis kui veel kevad oli (loe: eelmine laupäev), käis väike Grace meil. Maa oli tahenenud ja mõnus oli joosta! Glennu tahtis rohkem mänguasjaga mängida ja kui Grace ta käima sai siis kumbki enam ei vaadanud teineteist vaid suures mänguhoos joosti sinna kuhu tuhin peale tuli, enamasti erinevatesse suundadesse :) Ja tegelikult oli mõlemil oma mänguasi, millega tegeleda: Vahel muidugi jäi oma mänguasi tiba igavaks...  Orriga mängides on muidugi mänuasjad viimased mõtted, mis peas keerlevad - siis keereldakse rohkem teineteise ümber ja käib üks üleüldine tants ja tagaajamine :)  Peab muidugi mainima, et Orril kõlbab Grace´ga mängida üksnes õues. Toas olles ei taha ta pisiplikast midagi kuulda.