Skip to main content

Pärnu ja Haapsalu näitused

PÄRNU RV, 17.07.2010

Lõpuks ka Glenniga näitusel.Koht Pärnu, kohtunik Ligita Zake Lätist. Kohal oli 7 nisukat, neist 5 isast ja neist 4 tsempionklassis (üks oli veteran). Niiet konkurentsi oli. Ilm oli päris kuum aga õnneks saime olla jahedas varjus. Nagu Glenniga ikka probleeme polnud, Glenn seisab ilusti ja kui ta hakkaski veidi lörtsi vajuma siis sosistasin vakselt "kus on kass?" siis oli mul ergas koer jälle :)Kohtunikult saadud kirjeldus oli meeldiv: correct type & proportion & head; good neck & topline; well developed body; correctly angulated; moves well; correct temperament. Tulemus: SP 2, PI-2, res CACIB ehk inimkeeli - jäime isastest teisele kohale. Kõik Glenni näitusetulemused SIIT!


HAAPSALU, 18.07.2010


Haapsalus osales Orr. Kohtunikuks oli Falk-Rüdiger Siewert Saksamaalt. Osalemas 6 nisukat ja peaaegu samad koerad, kes eelmine päev Pärnuski. Isaseid nisukaid oli 4, neist juunioreid 1 (Orr ise).

Orr esines ringis päris hästi - ei saa etteheiteid teha, lasi ennast ilusti katsuda ja puha. Kirjelduseks sai: correct in type, nice head, dark eyes, correct ears, correct in front, body, nice tailset, good angulations, correct hair & colour, moves very well. Tulemuseks SP, TPJ, PI-3 ja Jun SERTi me vastu võtta ei saanud. Kõik Orru näitusetulemused SIIT!
Jäime ka lõppvõistlusele. Kuna ootama pidime julgesti üle viie tunni siis Orr oli omadegi lõppvõistlusteks läbi mis läbi. Seismisest ta keeldus. Siin on küll pildile jäädvustatud see ainuke sajandik, kus ta seisis enam-vähem normaalselt aga muidu ta hakkas juba eelringis urisema ja suures ringis keeldus üldse seismast ja näitas mulle hambaid kui ma teda selleks sunnin. Noh eks ma siis üritasin teda selleks mitte sundida... seda on väga raske teha kui oled näituseringis :) Aga kuna ta tahab ikka tubli poiss olla siis ta pakkus mulle kõike muud peale seismise - ka kõrval asendit (umbes nii et ma võin kõike muud teha peale seismise). Jooksis õnneks enamuse ajas päris okeilt.

Comments