Skip to main content

22.06.13. Agility võistlus

Pänus võistlus. Kohtunik Peteris Akimovs. Kuna pidime nagunii varem kohale minema siis võtsin Grace ka kaasa. Reedel selgus, et kuigi Orr oli kirja pandud siis temaga võistelda ei saagi. Nimelt nikastas ta oma jala ära ja lonkas. Laupäevaks oli longe kadunud aga jooksma ei tahtnud ma teda ikkagi lasta. Pealegi oli meil juubelile minek, kuhu oleks me A3 võistlema jäädes lootusetult hijaks jäänud. Niisiis vaid 2 rada.
Grace. A0.
1. rada. Tubli jooksurada. Kiire koeraga, kellele peab kõik takistused sõrmega ette näitama ei olegi see nii lihtne. Muidu oli tore aga kahes kohas jäin koerast maha ja Grace keeras minu poole ja seega saime 2 tõrget, millega kaasnes ka ajakadu. Tulemus -10 ja kiirus 4,58 m/sek.
2. rada. Vaid üks problemaatiline koht: kohe alguses kolmanda tõkke võtmine. Valisin variandi, et lähen ette tunnelit blokkima, kuid juhtus see, et andsin Graceile info edasise tõkke kohta liiga hilja ja suure hooga maandus ta tõkke taha ja sealt see DSQ tuligi. Selle olukorra teine lahendusvõimalus oleks olnud, mitte ette minna vaid koos koeraga ja siis keerata. Aga selle variandi puhul olen ma kindel, et ta oleks läinud otsejoones tunnelisse.

Comments